Comunicate Mara Study

Mara Study

Compania Mara Study a emis 21 comunicate de presa

 • Tabara internationala de sport, activitati creative & recreative, limba engleza. Tabara de grup-cu insotitor! Ultimele locuri, plecare 5 si 19 august

  tabara grecia mara

  BUCURESTI - 14 iulie 2016

  Mara Study Turism anunta ultimele locuri in tabara internationala de sport, activitati creative & recreative si limba engleza,.pentru copii. Tabara de grup cu insotitor in Grecia se desfasoara in urmatoarele perioade: 5 - 13 august si 19 - 27 august 2016.
  Grecia - Halkidiki - Tabara ta creativa, sportiva si distractiva cu comunicare in limba engleza!
  Soare, mare, distractie, veselie, teatru, dans, sah, cautare de comori, inot, tenis, baschet, fotbal, catarari, badminton, ping pong, volei, tir cu arcul, atletism, concursuri, premii cu surprise si …..Engleza,
  Toate acestea, intr-o singura TABARA!

  Tabara de limba engleza se adreseaza copiilor cu Varsta cuprinsa intre 8 si 17 ani, Cazarea se face in campus, in bungalouri cu 10 locuri si baie proprie. In fiecare bungalou locuieste si un adult supraveghetor.
  Tabara de grup cu insotitor se desfasoara in peninsula Halkidiki, bratul Kassandra
  Campusul are facilitati deosebite pentru activitatile sportive: piscina olimpica, terenuri de sport, pista de atletism, escalada, tiroliana, amfiteatru, cabinet medical.
  Plecare se face cu autocarul, din Bucuresti.    comunicatul de presa

 • Ce faci in vara aceasta? Mara iti da idei pentru vacanta copiilor tai! Tabere internationale de vara, tabere de grup, tabere de arta si sport.

  Mara Study turism, tabere internationale, tabere de grup, tabere individuale

  BUCURESTI - 13 iunie 2016

  Ce faci in vara aceasta? Daca inca nu ti-ai facut un plan, Mara iti ofera idei pentru vacanta copiilor tai: Tabere internationale de vara, tabere de grup , tabere de arta si sport.Vacanta de vara este un bun prilej de a-ti reincarca bateriile pentru anul scolar ce urmeaza, dar si un timp pretios pe care nu vrei sa-l irosesti. Te-ai gandit vreodata ca o tabara de vara poate fi vacanta educationala ideala? Vara este momentul perfect pentru a-ti petrece timpul intr-un mod placut si distractiv facandu-ti prieteni noi, fie in tabere de grup sau tabere individuale in strainatate.
  Ce rasplata mai frumoasa poti primi pentru munca depusa intr-un an de studiu, decat o vacanta petrecuta numai intre copii de varsta ta?    comunicatul de presa

 • Mara Study va invita in tabara in SUA, tabara internationala de engleza in Los Angeles & Hawaii, in perioada 5-25.07.2016 Doar 2 locuri disponibile!

  Losa Angeles, Hawaii

  BUCURESTI - 2 iunie 2016

  Mara Study Turism va invita in SUA, in tabara internationala de engleza “ O tabara si doua culturi” ce are loc in Los Angele si Hawaii in perioada 5 – 25 iulie 2016.
  Mai sunt doar 2 locuri disponibile!
  Nu ratati experienta unica pe care o veti trai in acesta tabara de grup, in Los Angeles & Hawaii!
  Copii vor fi insotit si supravegheati de doi adulti.    comunicatul de presa

 • Concurs Mara Study Turism cu premii interesante si reduceri de 5 si 10% la taberele internationale si taberele din Romania, de Ziua copilului

  Raspunde corect la intrebari si participa si tu !

  BUCURESTI - 24 mai 2016

  Mara Study Turism anunta surprise de ziua copilului! Concurs Mara Study cu premii interesante si reduceri importante de 5 si 10 % pentru taberele internationale de vara in strainatate si in Romania. Campania continua pana la 30 mai 2016.    comunicatul de presa

 • Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

  Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

  BUCURESTI - 4 mai 2016

  Mara Study Turism anunta organizarea unui concurs pentru obtinerea burselor de studiu la Academia de FOTBAL a unui important Colegiu din Marea Britanie. Bursele intre 20% si 100% din taxa de scolarizare sunt oferite pentru toti anii de studiu.
  Mai sunt 3 zile in care ai timp sa trimiti un eseu si sa te inscri. Termenul limita de inscriere este 6 mai 2016.
  Conditii de inscriere:
  Varsta 14 - 17 ani
  Candidatul trebuie sa fie jucator la un club de fotbal
  Sa aibe un nivel bun al limbii engleze
  Inscrierile vor avea loc pana la data de 6 mai 2016 prin trimiterea unui eseu autobiografic in limba engleza, care sa descrie in 250 - 500 cuvinte personalitatea si evolutia pe plan fotbalistic a candidatului.
  Abilitatile academice vor fi evaluate in cadrul unui test de limba engleza si de matematica in ziua de 12 mai 2016 la sediul Mara Study Turism in Bucuresti, iar cele sportive in perioada 6-9 iunie in cadrul unor competirii sportive la Sofia.    comunicatul de presa

 • Tabăra pentru copii , Engleza prin teatru in Romania la a patra ediție, moderator regizor britanic, ateliere de teatru in limba engleza, in Bucuresti

  tabara engleza prin teatru

  BUCURESTI - 25 martie 2016

  Tabăra educațională pentru copii “Engleza prin teatru" cu moderator regizor britanic, va avea loc în acest an la Piatra Neamț în perioada 26 iunie-9 iulie.
  Ajunsa la a patra ediție, tabăra este organizată de Mara Study Turism tot în colaborare cu Bezna Theatre, companie de teatru din Marea Britanie. La cursuri sunt așteptați copii cu vârste între 10 și 15 ani care vor învăța engleza prin teatru și-și vor dezvolta abilitățile de comunicare in limba engleza cu regizorul britanic Nico Vaccari. Capacitatea taberei este de 30 de locuri iar iÎnscrierile in tabara au demarat deja.
  Părinții și copiii care vor să testeze abilitățile artistice si lingvistice, pot participa la atelierele de teatru in limba engleza desfășurate în București, sub îndrumarea aceluias regizor. Modulul 3 al acestor ateliere de teatru in limba engleza din Bucuresti va incepe in luna aprilie.
  Tabara de Engleza prin teatru din acest an va avea ca subiect o tema de interes general, responsabilitatea individuala, planeta in criza, discriminarea intre specii si se va desfasura sub motto-ul Viitorul este al tau!

      comunicatul de presa