Mara Study deschide Tabara de TEATRU & PICTURA "English trought Theatre & Painting" 24 - 31 august

BUCURESTI - 31 iulie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Media / Publicitate, Juridic

Mara Study , specializata in turismul educational, se ocupa cu trimiterea copiilor in cele mai bune tabere internationale in strainatate. Acum organizam si o tabara internationala Romania, cu profesori vorbitori nativi. Poti sa alegi intre o tabara de germana sau o tabara de engleza in Romania.

Tabara de teatru si pictura in limba engleza - Mara Study

Pasiunea și devotamentul copiilor au egalat dragostea noastră pentru teatru, lucru la care mă așteptam. Am avut un grup minunat, copii cu personalități puternice și fascinante care au reprezentat cu mândrie tineretul românesc. Am avut parte de cele mai frumoase amintiri - am lucrat cu pasiune la un spectacol excelent, am colaborat cu oameni frumoși și talentați, am reușit să oferim copiilor dragostea, prietenia si cunostintele noastre prin aceasta experienta unica.

Sinziana Koenig – regizor, coordonator tabara de teatru

TABARA DE TEATRU & PICTURA in limba engleza va avea loc in perioada 24 – 31 august 2014.

In cadrul acestei tabere copiii vor participa la punerea in scena a piesei “Macbeth” de William Shakespeare, coordonati de un profesionist din Marea Britanie.

Cerinta: nivel mediu engleza

Copii cu varste intre 11-17 ani

Prima editie a taberei de teatru in limba engleza a avut loc in 2013,  la Rasnov si a fost foarte apreciata atat de catre copiii participanti cat si de parinti acestora.                               Tinerii regizori britanici care au coordonat programul, au reusit sa insufle copiilor dragostea pentru arta teatrala si pentru geniul lui Shakespeare, sa le descopere si sa le cultive talentul, creand impreuna un spectacol deosebit in limba engleza, in mijlocul naturii.

Anul acesta, tabara se va desfasura intr-un alt peisaj superb oferit de lacurile Mostistea, la 24 km de Bucuresti in Complexul turistic Valea Iazurilor.

Principala activitate desfasurata in aceasta tabara va fi pregatirea spectacolului de teatru in limba engleza, sub toate aspectele sale: arta actorului, miscare, dictie, costume, decoruri.

Participarea la un astfel de program ii ajuta pe copii sa-si dezvolte abilitati de comunicare, sa-si depaseasca teama de a vorbi in public, sa se descopere pe ei insisi, toate acestea contribuind la dezvoltarea personala.

Copiii vor participa in mod activ si la pregatirea costumelor si a decorurilor. Alte ativitati importante in care acestia vor fi implicati, vor fi workshop-urile de pictura coordonate de Andreea Gheorghiu, artist plastic, care va initia participantii in tainele picturii.

Parintii si prietenii sunt invitati sa participe la spectacolul final si sa viziteze expozitia cu lucrarile pictate in timpul taberei.

Tabara se va desfasura in cadrul Centrului de Agrement Valea Iazurilor, care se afla la 24 km de Bucuresti si care ofera facilitati deosebite pentru vacanta opiilor. Arhitectura interesanta in forma de vapor a restaurantului rustic, aleile amenajate cu gust, facilitatile de agrement si personalul prietenos sunt cateva dintre atractiile complexului.

Workshop-urile vor avea loc in spatii special amenajate.

Cursurile de limba engleza vor avea ca tema textul spectacolului.

La sfarsitul taberei, parintii, rudele si prietenii vor putea asista la reprezentatia piesei.

In timpul liber, copiii vor avea posibilitatea sa participe si la activitati de recreere, precum: inot in piscina, tenis, tiroliana, pescuit sportiv, zombing.

Detalii despre program la tel 0736913866, e-mail: office@mara-study.ro, www.mara-study.ro

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mara-study/mara-study-deschide-tabara-de-teatru-pictura-english-trought-theatre-painting-24-31-august