Mara Study s-a mutat! Pentru Tabere Internationale si Cursuri de Limbi Straine ne gasesti acum vis-a-vis de Opera Business Center

BUCURESTI - 15 mai 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Banci / Asigurari, Farmaceutic

Pentru Tabere Internationale si Cursuri de Limbi Straine ne gasesti de acum vis-a-vis de Opera Business Center, in Strada Costache Negri nr.10 A. sector 5, Bucuresti

Flyerul Mara Study - voucher de reducere

Flyerul Mara Study - voucher de reducere

 Cei care educa copiii sunt demni de mai multa onoare decat cei care le dau viata; de aceea pe langa viata, daruiti copiilor si arta de a trai bine, educandu-i.  

Aristotel

Cu aceasta ocazie ne-am gandit sa va pregatim mai multe surprize:

tabere internationale si cursuri de limbi straine noi, un concurs pe facebook cu premii, cadouri sub forma de reduceri de ziua copilului si diverse evenimente in care vom prezenta programele noastre educationale.

Concursul se va desfasura on line pe pagina noastra de Facebook Mara Study 1 si are ca tema "Cultura generala si Vacanta de vara 2015 " la finalul caruia participantii vor castiga o tabara de limba engleza.

Pentru ca intram in curand in luna lui "ciresar" vom oferi cadouri sub forma de reduceri de ziua copilului la programele noastre educationale:  tabere de grup in strainatate si cursuri de limba engleza, teatru etc.  

Stati aproape de noi si cautati flyerul Mara Study care aduce cu el o reducere de 5% la taberele pentru copii din vara 2015! 

Unde gasiti flyerul?

pe site-ul nostru: www.mara-study.ro

pe pagina facebook: www.facebook.com/marastudy

in newsletter-ul trimis de noi

...sau chiar in casutele voastre postale de acasa.

Printati-l si veniti cu el la un ceai cald si veti beneficia de consiliere gratuita in alegerea programului educational potrivit.

Nu uitati ca Mara Study s-a mutat!  Pentru Tabere Internationale si Cursuri de Limbi Straine ne gasiti de acum vis-a-vis de Opera Business Center in Piata OPEREI, langa Biserica Sf. Elefterie.

Nu ratati reducerea de 10 % la taberele de grup din Miami -Florida, Praga - Cehia, Oxford - UK, Tabara Creare jocuri video sau cea de sport din Leicester - UK, Tabara de engleza prin teatru  din Bran si alte tabere internationale.

Venim in intampinarea ta cu lucruri noi si interesante in aceasta vara!

Fa-ne o vizita si vei afla ce poti face in vacanta mare!

Deschideti ferestrele copiilor vostri!

"Singurul scop al educatei este sa transforme oglinzile in ferestre." Sydney Harris

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.