MARA STUDY TURISM a oferit o Tabara de engleza la Oxford castigatorei concursului de limba engleza

BUCURESTI - 17 iunie 2015

Comunicat tip General in Arhitectura / Design, Banci / Asigurari, Sanatate

Mara Study Turism a oferit premiul cel mare la British Ball si anume Tabara de engleza la Oxford in Marea Britanie, castigatoarei concursului de limba engleza, Anca Luiza Cocirlan

Mara study oferind premiul la British Ball

Mara study oferind premiul la British Ball

 Baza oricarei formatii intelectuale, civice, morale, trebuie pusa in anii scolii primare. 

Stefan Augustin Doinas

Acest eveniment a fost organizat de International House Bucuresti iar Mara Study Turism, ca sponsor principal, a oferit premiul cel mare

Invitat principal la acest bal a fost  Ambasadorului Marii Britanii, Dl. Paul Brummel.

Fondurile stranse au fost folosite in scop caritabil - oferite fundatiei "SOS SATELE COPIILOR".

Acest eveniment British Ball a avut loc Vineri, 12 iunie 2015, la Palatul Mogosoaia din Bucuresti unde s-au adunat copii, parinti, artisti, firme care au sustinut evenimentul si iubitori ai balurilor cu costume.

Locatia de exceptie, organizarea ireprosabila, atmosfera vesela si incarcata de emotie, oameni pasionati de traditia englezeasca, spectacolele derulate pe scena, costumele originale si colorate, au facut din acest eveniment unul reusit.  Copiii nostri frumosi si inteligenti, au fost pionii principali pe "tabla de sah" a Reginei.

Anca Luiza Cocirlan, una dintre acestia, eleva de 14 ani din Bucuresti, va experimenta in vacanta "viata in traditionalul Colegiu Britanic St.Hugh's" in Tabara Internationala de limba engleza unde va merge. Ne-am bucurat sa ii vedem emotia pe chip.

Aceasta Tabara este organizata cu pricepere si daruire de vechiul nostru partener, Oxford MM 

Echpa Mara Study va doreste Vacanta placuta !

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.