Mara Study va invita in tabara in SUA, tabara internationala de engleza in Los Angeles & Hawaii, in perioada 5-25.07.2016 Doar 2 locuri disponibile!

BUCURESTI - 2 iunie 2016

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Turism

Mara Study Turism va invita in SUA, in tabara internationala de engleza “ O tabara si doua culturi” ce are loc in Los Angele si Hawaii in perioada 5 – 25 iulie 2016.
Mai sunt doar 2 locuri disponibile!
Nu ratati experienta unica pe care o veti trai in acesta tabara de grup, in Los Angeles & Hawaii!
Copii vor fi insotit si supravegheati de doi adulti.

Losa Angeles, Hawaii

Losa Angeles, Hawaii

 Educatia este un orizont, nu o destinatie 

Nicolae Iorga

   Inscrierile in Tabara internationala de engleza din SUA, Los Angeles & Hawaii se vor incheia in curand. Mai sunt doar doua locuri disponibile.

Veti trai experiente unice in aceasta tabara de grup, cu insotitor. Copiii vor locui in campusuri universitare. In Los Angeles vor fi cazati in Campusul Universitatii Azusa Pacific University, localizat langa Los Angeles, in suburbia Azusa. In Hawaii copiii vor fi cazati in Campusul Universitatii University of Hawaii, in Manoa.

Lectiile de limba engleza vor fi predate de profesori experimentati, iar activitatile si excursiile vor fi supravegheate indeaproape de insotitorii de grup, reprezentanti Mara Study Turism si de personalul taberei.

Aceasta tabara internationala din SUA dureaza 3 saptamani, 2 in Los Angeles si 1 in Hawaii.

   In cele doua saptamani petrecute in Los Angeles veti explora Coasta Californiei cu toate atractiile ei, plaje, sarbatori Americane, parade locale, sporturi clasice Americane, excursii si multe alte atractii in zona. Nu vor lipsi petrecerea de bun venit, shopping pe Hollywood Boulevard, team building, American Cultural Class, board games, activitati sportive si cursurile de limba engleza ce includ 15 ore de engleza pe saptamana.

Nu veti rata niciun obiectiv turistic important din zona in cele doua saptamani, programul de excursii fiind foarte incarcat: Hollywood Walk Of Fame, Malibu Lagoon Beach, Griffith Park Observatory, Santa Monica Pier, Little Tokyo Science Center.

  A treia saptamana de tabara va ofera sansa de a experimenta o noua cultura si de a descoperi viata de pe unul dintre cele mai incantatoare arhipeleaguri, Hawaii. Veti invata dansuri specifice impreuna cu localnicii, veti invata sa cantati la instrumente muzicale, in Hawaii cuvantul de ordine fiind relaxarea cu un accent mai mare pe confortul mental.

In cadrul programului de excursii din Hawaii veti vizita locuri celebre precum: Diamond Head Hike, Lo’l Patch, Dole Plantation, Ala Moana Mall, Lanikai Beach, Pearl Harbor.

   Pe toata durata taberei copiii vor avea pensiune completa.

  Nu ratati aceasta ocazie. Fiecare calatorie este o lectie de viata iar experientele traite in taberele internationale din strainatate te ajuta sa cunosti lumea, civilizatii, traditii si locuri diferite, sa capeti incredere iin fortele proprii, sa afli cum traiesc si cum gandesc copii ca tine de pe allte meleaguri.

Te ajuta sa afli cat de norocos esti!

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 19 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mara-study/mara-study-va-invita-in-tabara-in-sua-tabara-internationala-de-engleza-in-los-angeles-hawaii-in-perioada-5-25-07-2016-doar-2-locuri-disponibile