Saptamana reducerilor la Mara Study - 5 % la Programele educationale, Tabere Internationale si Cursuri in strainatate

BUCURESTI - 12 martie 2015

Comunicat tip General in Banci / Asigurari, Juridic, Farmaceutic

SAPTAMANA REDUCERILOR LA MARA STUDY - 5 % reducere la Programele educationale, Tabere Internationale, Cursuri in strainatate. Campania are loc in perioada 12-19 martie cand poti rezerva o tabara internationala individuala, o tabara de grup pentru copii si adolescenti sau chiar unul din multiplele noastre cursuri de limbi straine pentru adulti,

www.mara-study.ro

www.mara-study.ro

 Aceste Tabere Educationale fie ca sunt tabere in strainatate sau tabere in Romania, aduc numai beneficii copiilor nostri. Baiatul meu a incercat ambele variante. Din toate traberele s-a intors cu noi cunostinte si mai multa incredere in fortele proprii. Mara Study a demnostrat profesionalismul actiunilor sale educative si ne-a castigat increderea, prietenia si respectul. 

Mama lui Filip

SAPTAMANA REDUCERILOR LA MARA STUDY - 5 % reducere la Programele educationale, Tabere Internationale, Cursuri in strainatate                          12 martie - 19 martie 2015

Saptamana reducerilor aduce odata cu venirea primaverii si lansarea noilor programe educationale de vara 2015 o reducere de 5 % pentru taberele din strainatate si din tara pentru copii si cursurile de limbi straine pentru tineret si adulti.

Tabere de grup de vara - reducere 5%

http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Tabere+de+Grup/id/0/74/77/filtru/2/display/vara

Anul acesta organizam tabere de  grup cu insotitor in urmatoarele destinatii:

Anglia: Londra, Chichester, Bournemouth

Scotia: Glasgow

Germania: Berlin, Oberwesel, Schmockwitz, Lindenberg

Franta: Paris

Cehia: Praga

Cipru: Episkopi

SUA: Miami, Chicago, Los Angeles

Romania: Engleza prin Teatru la Bran

Tabere internationale vara - reducere 5 %

http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Tabere+internationale+individuale/id/0/74/77/filtru/2/display/vara

Asadar in saptamana reducerilor 12-19 martie 2015, dorim sa va avem aproape de noi in demersurile pe care le facem de a va oferi VACANTA POTRIVITA, organizand tabere de grup, tabere internationale, cursuri de limbi straine sau alte programe educationale interesante. 

Acum este momentul sa iti planifici vacanta de vara! Rezerva una din taberele noastre de grup cu insotitor sau o tabara individuala de limbi straine, cursuri pentru tineri si adulti !

Cursuri limbi straine pentru tineri si adulti adulti - reducere 5%

http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Cursuri+de+limbi+straine+pentru+tineri+si+adulti

Saptamana reducerilor la Mara Study include si programele educationale de vara organizate in tara si care au, pe langa cursurile de engleza cu profesori vorbitori nativi si cursuri de teatru sau arta.

Cursuri de engleza si teatru in Romania reducere 5%

http://mara-study.ro/ro/produs/vezi/Tabere+de+Grup/id/0/74/77/filtru/2/display/Romania/tara/208

Speram ca aceasta reducere sa va aduca un zambet in plus in acesta primavara si sa va ajute sa va alegeti vacanta perfecta atat pentru dvs. cat si pentru copiii dvs. 

Echipa Mara Study va doreste o primavara frumoasa si asteapta intrebarile dumneavoastra.

0736913.866

office@mara-study.ro

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.