Tabara internationala de sport, activitati creative & recreative, limba engleza. Tabara de grup-cu insotitor! Ultimele locuri, plecare 5 si 19 august

BUCURESTI - 14 iulie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Sport, Turism

Mara Study Turism anunta ultimele locuri in tabara internationala de sport, activitati creative & recreative si limba engleza,.pentru copii. Tabara de grup cu insotitor in Grecia se desfasoara in urmatoarele perioade: 5 - 13 august si 19 - 27 august 2016.
Grecia - Halkidiki - Tabara ta creativa, sportiva si distractiva cu comunicare in limba engleza!
Soare, mare, distractie, veselie, teatru, dans, sah, cautare de comori, inot, tenis, baschet, fotbal, catarari, badminton, ping pong, volei, tir cu arcul, atletism, concursuri, premii cu surprise si …..Engleza,
Toate acestea, intr-o singura TABARA!

Tabara de limba engleza se adreseaza copiilor cu Varsta cuprinsa intre 8 si 17 ani, Cazarea se face in campus, in bungalouri cu 10 locuri si baie proprie. In fiecare bungalou locuieste si un adult supraveghetor.
Tabara de grup cu insotitor se desfasoara in peninsula Halkidiki, bratul Kassandra
Campusul are facilitati deosebite pentru activitatile sportive: piscina olimpica, terenuri de sport, pista de atletism, escalada, tiroliana, amfiteatru, cabinet medical.
Plecare se face cu autocarul, din Bucuresti.

tabara grecia mara

tabara grecia mara

 Educatia intregii lumi este mai presus de orice.  

Pierre Athanase Larousse

Mara Study Turism va informeaza ca mai sunt doar cateva locuri disponibile in tabara internationala pntru copii din  Grecia, Halkidiki!

Tabara Grecia - Halkidiki, Tabara ta creativa, sportiva si distractiva cu comunicare in limba engleza!

Seriile disponibile in tabara de limba engleza si activitati sportive si recreative sunt 5 - 13 august si 19 - 27 august 2016. 

Plecarile in tabara se fac cu autocarul din Bucuresti. Un insotitor din partea agentiei va supraveghea copiii pe tot parcursul drumului si pe toata perioada de desfasurare a taberei.

Tabara de vara este localizata in orasul Nees Fokies din Halkidiki, una dintre cele mai frumoase statiuni de vara din Nordul Greciei. Tabara ofera vacante de neuitat combinand educatia cu sportul si divertismentul in programe foarte bine organizate. Toate acestea intr-o zona insorita, aproape de mare, plaje, intr-o padure de pini.

             Tabara internationala este destinata copiilor, tinerilor, grupurilor, echipelor sportive si tuturor acelora care vor sa se bucure de un stil de viata activ si sanatos si sa-si imbunatateasca aptitudinile sportive, creative si de comunicarea in limba engleza.

             Scoala a fost infiintata in 1976, cu scopul de a oferi programe educationale de inalta calitate elevilor de toata varstele si isi desfasoara activitatea in 6 centre de limba straina din nordul Greciei.

             Cazarea se face in campus, in bungalouri cu 10 locuri. In fiecare bungalou locuieste si un supraveghetor adult (insotitor de grup, antrenor sau insctuctor) Fiecare camera are baie proprie.

Campusul este impartit in 4 sectiuni diferite. 

             Facilitati: 7 terenuri de basket, 4 terenuri, fotbal, 4 terenuri de tenis, lectii de yoga, echitatie, 10 mese de ping-pong, ciclism, sporturi de apa, trambuline, 2 turnuri de catarare, 4 poduri tibetane, centru de tir cu arcul, cursuri de dans.

             Masa: include 4 mese / zi: mic dejun, pranz, gustare si cina.

             Cursul de limba engleza include 10 lectii pe saptamana, sub forma de workshopuri si cursuri, in grupe de maximum 12 elevi. In prima zi de curs, fiecare student sustine un test de plasament, in urma caruia este repartizat la o grupa conform cu nivelul sau de cunostinte de limba engleza. In ultima zi de curs, fiecare primeste un certificat de participare. Sunt acceptate toate nivelurile de cunoastere a limbii engleze: elementar, intermediar, avansat si proficiency. Se pune accent pe imbunatatirea abilitatilor de comunicare oferind in acelasi timp o experienta de neuitat, in care se formeaza prietenii nu doar cu copii din Grecia, ci din toata lumea.

             Tabara le ofera tuturor sansa de a incerca o multime de noi activitati distractive si sportive, de a-si face prieteni noi si de a se distra. Printre sporturile practicate putem enumera: tenisul, inotul, volei-ul pe plaja, karate, baschet, fotbal. Astfel ei isi pot imbunatati abilitatile sportive. Fiecare student primeste un Certificat de participare, trofee, premii si multe alte surprize.

             Activitatile: sunt organizate de echipe de instructori ai taberei. Exista 80 de instructori responsabili pentru organizarea programului zilnic de sport. Fiecare dintre acestia intampina copiii si le prezinta regulile de baza privind desfasurarea activitatilor pentru care este responsabil. Datorita programului zilnic conceput prin rotatie, copiii au sansa de a experimenta toate activitatile disponibile, pe durata taberei.

            O data pe zi, exista o ora de hobby, in care copiii au ocazia sa-si desfasoare activitatea preferata.

             Activitati sportive: tenis, inot, baschet, fotbal, ciclism, tenis de masa, tir cu arcul, volei pe plaja, mini golf, echitatie, tae-kwon-do, parkour, polo pe apa, canotaj, aerobic, yoga, etc.

            Activitati distractive: turnee sportive, competitii, concursuri de talente, vanatoare de comori, bal mascat, karaoke, sporturi de apa, petrecere la piscina, petrecere carnaval, jocuri in stil Sherlock Holmes, ateliere de arta si teatru, sah, cautare de comori, surprize pentru participanti.

             Programul de divertisment permite elevilor sa participle la jocuri amuzante, sa-si dezvolte respectul si increderea de sine si sa isi imbunatateasca nivelul lingvistic.

Excursii :

Optional, copiii pot participa la excursiile organizate in tabara in Nees Fokies si in locatii de interes turistic din apropiere, precum: Athios, Kalithea, Sani Beach, Thessaloniki, Water Park Thessaloniki (taxa de intrare inclusa)  si Croaziera.                                                                            

Nu tratati cea mai frumoasa tabara a verii, in cea mai cautata destinatie turistica, aproape de casa si printre prieteni!

Inscrie-te acum!

0736 913 866

 

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 19 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mara-study/tabara-internationala-de-sport-activitati-creative-recreative-limba-engleza-tabara-de-grup-cu-insotitor-ultimele-locuri-plecare-5-si-19-august