TABERE DE SKI SI SNOWBOARD, 2015-2016, in Elvetia, Franta, Germania, Austria si Bulgaria

BUCURESTI - 23 octombrie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Banci / Asigurari, Juridic

Taberele de ski si snowboard, 2015-2016 din Elvetia, Franta, Germania Austria si Bulgaria se adreseaza copiilor si tinerilor care vor sa ia lectii de ski sau snowboard si care vor sa se distreze sau sa isi petreaca vacanta activ la munte in strainatate cu colegii sau prietenii.

Tabere de ski/snowboard in strainatate

Tabere de ski/snowboard in strainatate

 Sportul nu construieste caracterul, ci il dezvaluie  

- Haywood Hale Brown

Iarna 2015-2016 se apropie iar noi dorim sa va anuntam deschiderea sezonului de ski si snowboard in taberele internationale din Elvetia, Franta, Austria, Germania si Bulgaria. Programele noastre complete le gasiti in detaliu pe site la categoria:

Tabere de ski si snowboard

Aceste tabere de ski si snowboard se adreseaza atat copiilor cu varste cuprinse intre 8-16 ani, cat si tinerilor peste 16 ani.

Aici pot petrece Craciunul, Revelionul sau vacanta din februarie inconjurati de tineri din toate tarile, distrandu-se si bucurandu-se de fascinatia sporturilor de iarna.

In acelasi timp, in taberele internationale de iarna,  pe langa lectiile de ski si snowboard sunt organizate si lectii de limbi straine, in functie de tara gazda.

Copiii beneficiaza de activitati specifice taberelor in strainatate si excursii Sporturile de iarna se desfasoara in perfecta siguranta cu instructori si monitori de ski calificati.

Pentru detalii echipa Mara Study va sta la dispozitie

tel 0736 913 866

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.