Tabere schi / snowboard - Tabere in Strainatate - Vacanta iarna 2014 - 2015 - Early booking 5 % reducere programe iarna

BUCURESTI - 1 octombrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari, Educatie / Cultura, Juridic

Tabere de schi / snowboard - Tabere internationale, Tabere in strainatate,. vacanta de iarna 2014 - 2015 va asteapta ! Early Booking - Reducere 5% pentru inscrieri pana la 15 octombrie 2014 pentru toate programele Mara Study Turism !

Tabere de iarna, schi/snowboard 2014 - 2015 MARA STUDY TURISM

Tabere de iarna, schi/snowboard 2014 - 2015 MARA STUDY TURISM

 ... alaturi de agentia Mara Study Turism, Ioana si-a facut scolile de vara la facultati de renume din strainatate si aceasta a contat mult de tot in CV-ul de înscriere la Oxford. Faceti un lucru bun prin Mara Study. Va multumesc încă o data. P.S. Când voi face al doilea copil tot cu Mara îl trimit in tabara.😉  

Tatal Ioanei, care in acest an a fost admisa la Oxford

Mara  Study, specializata in turismul educational, se ocupa cu trimiterea  copiilor in cele mai bune tabere internationale in strainatate. Acum organizam taberele internationale de iarna, tabere de schi si snowboard si anume: Tabere in Austria, Tabere in Elvetia, Tabere in Germania, Tabere in Anglia si Tabere in SUA. 

Deschidem campania de reduceri pentru Taberele in strainatate, Taberele de iarna si taberele de schi / snowboard sezonul 2014 - 2015. Se acorda o reducere de 5 % pentru inscrierile pana in data de 15 octombrie 2014 la toate taberele de iarna, din care enumeram: Bad Aussee - Austria, Portes du Soleil-Elvetia, Verbier, Montreux - Elvetia, Lindemberg si Bad Schussenried - Germania, Cambridge si Kent - Anglia, New York - SUA.

 Taberele de grup de schi si snowboard de la Bad Aussee din Austria si Portes du Soleil din Elvetia reunesc copii cu varste cuprinse intre 7-16 ani, respectiv 10-18 ani, din intreaga lume, care vin sa isi petreaca vacanta de iarna si Revelionul imbinand cursurile cu distractia si activitatile recreeative din campus si mai ales pentru scoala de schi.

Din 27 decembrie pana in 4 ianuarie copii beneficiaza de toata atentia supraveghetorilor, monitorilor si insotitorilor de grup din campus. Deoarece acestea sunt tabere de grup , copii vor avea insotitor din partea agentiei pe toata durata taberei.

Grija noastra este siguranta copiilor Dumneavoastra !      

Copiii sunt zi și noapte supravegheati  de personal calificat, profesori și educatori, monitori, insotitori de grup, pregatiti pentru aceasta activitate. Sunt oameni care stiu sa lucreze cu copiii si care daruiesc pe langa cunostintele lor, afectiune si grija. Este foarte important pentru noi, ca organizatori de turism educational, sa stim ca ei se simt in siguranta in aceste tabere, ca sunt bine primiti in grupurile de copii din alte tari si ca pot sa se integreze rapid in colectivitate. De aceea am selectat atent cele mai potrivite Scoli si programe pentru taberele noastre in strainatate.

Dar daca totusi nu doriti inca sa acordati  independenta copiilor dumneavoastra si preferati o vacanta de iarna impreuna, Mara Study va propune un program special pentru familii in Elvetia, Portes du Soleil, statiunea Torgon. In aceasta tabara copiii participa la activitatile din campus impreuna cu ceilalti copii, iar parintii isi fac programul propriu.

Nu ratati perioada de Early Booking si o vacanta cu stil alaturi de Mara Study !

 

 

 

Despre Mara Study

Mara Study Turism este o agentie de turism educational, parte din Mara Travel Group. Succesul activitatii sale se datoreaza experientei de 17 ani in turismul educational, competentei personalului si colaboratorilor nostri externi selectati cu multa atentie, institutii de invatamant prestigioase din Marea Britanie, Irlanda, Austria, Franta, Germania, Elvetia, Spania, Italia, SUA, Canada, China, Japonia, Africa de Sud, Australia, Noua Zeelanda etc.