ADUNARE GENERALA EXTRAOPRDINARA

Locul desfasurarii: SALA EMINESCU CLUB CARO BUCURESTI

Organizator: Asociatia Marea Loja Nationala Unita din Romania

ASOCIATIA MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIA
ASOCIATIE LEGALA CONFORM DECIZIEI NR. 40/PJ, DIN 26.04.1995, JUDECATORIA SECT. III BUCURESTI
anunta prin prezenta convocarea Adunarii Generale Extraordinare, la cererea a 2/3 din numarul membrilor legali ai asociatiei, conform prevederilor Statutului.

Adunarea Generala Extraordinara a Marii Loji Nationale Unite din Romania va avea loc la data de 18 octombrie 2008, orele 10:00, in sala „Ballroom” a Hotelului „Caro” din Bucuresti, cu urmatoarea Ordine de zi:
1. Revocarea din functia de Presedinte al Asociatiei, ales sub denumirea de Mare Maestru la Conventul Asociatiei din data de 29.03.2008 a domnului Bartolomeu Constantin Savoiu, pentru grave incalcari ale Statutului asociatiei, ale Regulamentelor, Cutumelor, Uzantelor si Principiilor particulare acestei Asociatii.
2. Alegerea de catre Adunarea Generala Extraordinara, denumita conform Statutului asociatiei Convent Extraordinar - organul suprem de conducere al asociatiei - a Presedintelui si a Trezorierului pentru exercitiul 2008-2009.
3. Numirea de catre Presedinte a Consiliului de Administratie pentru exercitiul 2008-2009 si instalarea acestuia.LIVIU MANECAN
VICE PRESEDINTE
M.L.F.R.

Despre MAREA LOJA NATIONALA UNITA DIN ROMANIA

Marea Loja Nationala Unita din Romania fondata la 1880, asociatie legal constituita si inregistrata la tribunal in 1935, putere masonică independentă şi suverană, practicând Ritul Scoţian Antic şi Acceptat. Ea îşi exsercită jurisdicţia exclusivă şi fără ingerenţe asupra primelor trei grade simbolice ale Franc Maconeriei. Suveranitatea sa rezidă în universalitatea membrilor sai.

Participare: Intrare libera