Baby Nest Marianne’s: Tranziție Ușoară și Sigură pentru Bebeluși la Viața Extrauterină

BUCURESTI - 19 aprilie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Afaceri, Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Retail

Marianne's Goodies, un producător local românesc specializat în articole pentru bebeluși, anunță lansarea optimizată a Baby Nest-ului Deluxe, acum cu certificare europeană garantând siguranța maximă pentru bebeluși. Fabricat manual din materiale de top, certificate Oeko-Tex, Baby Nest-ul este proiectat pentru somn sigur și confort maxim.

Bebe dormind in Baby Nest Marianne's

Bebe dormind in Baby Nest Marianne's

 Un somn bun în primii ani de viață este esențial pentru dezvoltarea armonioasă a bebelușului. Baby Nest-urile noastre sunt create pentru a asigura confortul și siguranța necesare, ajutându-i pe cei mici să se odihnească așa cum merită, într-un mediu care imită îmbrățișarea protectoare a mamei. 

Mădălina, Marianne's Goodies.

Baby Nest-ul , proiectat să simuleze condițiile confortabile și cunoscute din pântecul mamei, facilitează o tranziție lină spre viața extrauterină, promovând co-sleepingul in siguranta. Marianne's Goodies reafirmă angajamentul de a oferi articole de excepție pentru nou-născuți, punând accent pe nevoile specifice ale somnului bebelușilor. 

Caracteristici Inovatoare ale Produsului:

Certificare Europeană: Marianne's Goodies este mândru să ofere primul Baby Nest din România certificat pentru siguranța bebelușilor, validat de Certification Experts.

Design Adaptabil și Durabil: Ajustabil cu un snur reglabil și ideal de la naștere până la aproximativ 3 ani.

Materiale Premium și Sigure: Fabricat din bumbac 100% și umplutură hipoalergenică, toate materialele cu certificare Oeko-Tex, care garantează absența substanțelor nocive.


Avantajele Folosirii Baby Nest-ului Marianne’s:

Reconfortant: Recreează condițiile din pântec, oferind bebelușului un mediu familiar.

Tranziție Ușoară: Ajută la adaptarea în noul mediu, promovând somnul odihnitor.

Dezvoltare și Joacă: Suportă dezvoltarea motrică și cognitivă, oferind nu doar un spațiu pentru joacă, dar și stimulare pentru creșterea sănătoasă.

Ideal pentru Călătorii: Portabil și ușor de transportat, asigură confortul bebelușului oriunde.

Importanța Somnului pentru Bebeluși:

Somnul este crucial pentru dezvoltarea cognitivă și emoțională a bebelușilor. Baby Nest-ul Deluxe asigură un mediu stabil și confortabil, esențial pentru un somn liniștit. Peste 200 de familii au acordat acestui produs recenzii de 5 stele, confirmând satisfacția și încrederea în calitatea excepțională a acestuia.

Recomandări pentru un Mediu de Somn Sigur și Confortabil în Baby Nest:

Poziționați bebelușul cu capul în partea opusă sistemului de închidere.

Așezați Baby Nest-ul pe o suprafață plană.

Bebelușul ar trebui să doarmă pe spate, în aceeași cameră cu părinții până la vârsta de minim 6 luni.

Monitorizați temperatura camerei pentru a evita extremele de căldură sau frig.

Vizitați pagina noastră pentru detalii suplimentare despre produs și pentru a explora gama completă de articole Marianne's Goodies.

Despre Mariannes Goodies

Sub noua conducere din aprilie 2023, Marianne's Goodies își consolidează tradiția de a crea produse premium pentru mămici și bebeluși. În spatele fiecărui articol se află pasiunea și grija noastră. Produse HandMade din România, făcute cu drag pentru bebelușul tău.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mariannes-goodies/baby-nest-marianne-s-tranzitie-usoara-si-sigura-pentru-bebelusi-la-viata-extrauterina