Enjoy a Relaxing Stay @ Marina Regia Residence

Constanta - 7 octombrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Turism

Live site

Beneficiind de o pozitie exceptionala in nordul statiunii Mamaia si de o generoasa plaja proprie, resortul Marina Regia Residence cuprinde un somptuos hotel si spa de 5*, un boutique hotel de 4*, 2 piscine exterioare si una interioara, 4 sali de conferinta, 46 vile de lux, 3 restaurante elegante si un cort special amenajat pentru a gazdui evenimente.

Enjoy a Relaxing Stay @ Marina Regia Residence

Cu proportii clasice si o ambianta exclusivista, Marina Regia Residence este locatia ideala pentru o vacanta la mare, un sejur de rasfat la spa, o calatorie de afaceri sau un eveniment special.

Arena Regia Hotel & Spa 5* va ofera posibilitatea sa transformati un weekend obisnuit intr-o experienta de neuitat, la malul marii. Pana la 13 octombrie puteti opta pentru a petrece 2 zile de rasfat in compania persoanei iubite la cel mai avantajos pret, 498lei/persoana/sejur. Pachetul include:

- loc in camera Dubla Deluxe pentru 2 nopti

- early check-in si late check-out

- mic dejun si toate taxele incluse

- pentru Ea, la alegere, 2 dintre terapiile: manichiura spa/Elemis Taster Facial/masaj relaxare (30 min) 

- pentru El, la alegere, 2 dintre terapiile: masaj scalp si cervical/manichiura spa/masaj de tonifiere (30 min) 

- acces nelimitat la Aqua Area (piscina interioara, saune si sala de fitness) din cadrul Imperia Spa 

- parcare si internet

Imperia Spa ofera tratamente de top din traditia europeana de spa atent gandite pentru a se adresa unei largi game de afectiuni, avand rezultate incredibile: programe de fizioterapie, detox si cosmetice, precum si tratamente individuale.

Aici puteti descoperi adevarata sanatate prin detoxifierea organismului, apeland la  Colonhidroterapie !

Daruiti-va o terapie in cuplu sau un pachet personalizat: Romantic Escape, Just the Two of Us sau Romance & Honeymoon Special. Pentru a completa experienta, va sugeram o cina romantica in cadrul Restaurantului Romeo & Juliet.

INFORMATII DE CONTACT / WEBSITE

Pentru mai multe informatii si oferte speciale, vizitati www.marinaregia.com sau contactati departamentul de Vanzari & Rezervari: Tel: 0241/607 920 sau 0740 020 064. E-mail: reservations@marinaregia.com.

Despre MARINA REGIA RESIDENCE

Dispus pe o suprafata de 7 ha si beneficiind de o pozitie exceptionala in nordul statiunii Mamaia, resortul Marina Regia Residence cuprinde un somptuos hotel si spa de 5*, un boutique hotel de 4*, 2 piscine exterioare si una interioara, 4 sali de conferinta, 46 vile de lux, 3 restaurante elegante si un cort special amenajat pentru a gazdui evenimente.