Spectacol Flamenco " Raices " de Alexandra Jimenez

Locul desfasurarii: Teatrul National Lucian Blaga

Organizator: Mario Dance Atelier

Spectacol Flamenco

 

În perioada 3-4 aprilie, Mario Dance Atelier prezintă publicului clujean cultura spaniolă, prin intermediul companiei de flamenco "Alexandra Jimenez".

Activitatea acestor artişti în Romania începe în data de 3 aprilie, cu un workshop de flamenco, curs predat de Alexandra Jimenez, iar în 4 aprilie îi găsim pe scena Teatrului Naţional din Cluj -Napoca, într-un spectacol grandios.

Sub conducerea Alexandrei Jimenez, 8 artişti de notorietate internaţională, muzicieni şi dansatori vor putea fi admiraţi evoluând în cel mai reprezentativ  spectacol al companiei intitulat " Raices".

 

"---FLAMENCO--- O ALTĂ DIMENSIUNE A MUZICII ŞI DANSULUI CE TREZEŞTE CU FIECARE PAS SACADAT FĂCUT DE ACEŞTI DANSATORI FABULOŞI, O PROFUNDĂ VIBRAŢIE SCOASĂ DE UNDEVA DIN STRĂFUNDUL INIMII, LA CARE IRISUL OCHIULUI  EXPLODEAZĂ DÂND NAŞTERE CELOR MAI PURE DIAMANTE CE CURG DIN COLŢUL OCHIULUI. " - Mario Grosu

 

Eveniment: https://www.facebook.com/events/900927613305379/

 

Biletele pot fi achiziţionate din reţeaua biletmaster.ro şi de la Agenţia de Bilete a Teatrului Naţional " Lucian Blaga ".

 

Categorii:  I - 100 lei  II - 80 lei III - 60 lei  IV - 25 lei 

Confirmare pana la data: 4 aprilie 2015

Participare: Taxa de participare