Poze Marjane satrapi

  • Marjane Satrapi, Editura Art, Persepolis, Broderii, romane grafice, sesiune de autografe, libraria Bastilia, Institutul francey, Ambasada Frantei

    Poza: Marjane Satrapi, autoarea bestsellerurilor Persepolis şi Broderii, în România

  • Editura ART si Asociatia Jumatatea plina lanseaza

    Poza: Editura ART si Asociatia Jumatatea plina lanseaza "Broderii" de Marjane Satrapi

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul marjane satrapi.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la marjane satrapi. Pozele pe tema marjane satrapi cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul marjane satrapi, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la marjane satrapi, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la marjane satrapi.