Mark Twain International School aniverseaza “15 ani de Excelenta” in Romania

Afumati - 10 iunie 2010

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Mark Twain International School organizeaza duminica, 13 iunie 2010, in Sala Eugen Lovinescu a Teatrului Nottara, Spectacolul Aniversar “15 Ani de Excelenta: 1995 - 2010”. In cadrul evenimentului va avea loc si Ceremonia de absolvire a anului scolar 2009 - 2010.

Mark Twain International School aniverseaza “15 ani de Excelenta” in Romania

Spectacolul reuneste momente artistice si festive sustinute de elevii de la Mark Twain International School: ritmuri neconventionale cu senzationala trupa Mark Twain International School Crash, ansamblul de balet Mark Twain International School, spectacole de teatru si o multime de dansuri si cantece pregatite special de catre elevi pentru aceasta ocazie.

Alpinistul David Neacsu, care a condus in anul 2003 prima expeditie romaneasca pe Everest si astrofizicianul Aurora Simionescu, care a descoperit in premiera mondiala un fragment lipsa din Univers, le vor transmite elevilor Mark Twain International School mesaje motivationale, pentru a le insufla dorinta si increderea ca pot face performanta in orice domeniul de activitate.

Evenimentul incununeaza seria de actiuni ce marcheaza cei 15 ani de activitate Mark Twain International School in Romania, actiuni ce s-au desfasurat in perioada mai - iunie 2010.

Despre Mark Twain International School

Infiintata in anul 1995, Mark Twain International School este prima scoala din sistemul romanesc de invatamant care le ofera elevilor posibilitatea sa sustina intern Bacalaureatul International, alaturi de cel romanesc. Scoala bilingva romana-engleza, Mark Twain International School acopera cele patru segmente ale invatamantului preuniversitar: gradinita, scoala primara, gimnaziu si liceu. Scoala este acreditata de organizatia International Baccalaureate, Elvetia pentru Primary Years Programme, Middle Years Programme si Diploma Programme si de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului pentru gradinita, invatamant primar si gimnazial si autorizata pentru liceu.

Mihaela Bachmann Iliescu, School Marketing & PR Manager;
mihaela.bachmann@marktwainschool.ro