Technowood sărbătorește 20 de ani de activitate cu ascuțiri gratuite în valoare de 400.000 euro pentru clienți

Brasov - 4 iunie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Industrie

Unul dintre liderii în industria ascuțirii sculelor pentru prelucrarea lemnului, Technowood, sărbătorește două decenii de activitate și oferă ascuțiri gratuite pentru peste 24.000 de scule profesionale. Până în 31 iulie 2024, fiecare achiziție de pânze circulare placate, freze din carbură solidă sau scule diamantate de la Technowood vine cu o primă ascuțire gratuită.

Technowood sărbătorește două decenii de activitate cu ascuțiri gratuite pentru peste 24.000 de scule profesionale

Technowood sărbătorește două decenii de activitate cu ascuțiri gratuite pentru peste 24.000 de scule profesionale

”Vrem să mulțumim clienților care ne aleg pentru calitatea sculelor și a ascuțirilor. Recent, am investit 1.4 milioane de euro în utilaje de ultimă generație, ceea ce ne permite să oferim o primă ascuțire gratuită pentru zeci de mii de scule achiziționate de la noi până pe 31 iulie.” – Csaba Csomos, General Manager Technowood

În perioada 1 aprilie 2024 – 31 iulie 2024, fiecare client care achiziționează pânze circulare placate, freze din carbură solidă sau scule diamantate de la Technowood, beneficiază de o primă ascuțire gratuită, indiferent de numărul de scule comandate.

În contextul promoției aniversare de 20 ani, Technowood are posibilitatea de a ascuți lunar 3500 pânze circulare, 2500 freze din carbură solidă și 50.000mm diamantate. Acestea reprezintă, cumulat, aproximativ 400.000 euro în servicii profesionale de ascuțire. Promoția este valabilă indiferent de numărul de scule comandate și se aplică doar pentru ascuțirea sculelor achiziționate de la Technowood.

Promoția vine în contextul în care, în 2023, firma brașoveană și-a extins capacităţile de producţie, în urma unei investiții de 1.4 milioane de euro în utilaje de ascuțire și producție de ultimă generație.

Pentru mai multe informații, va rugăm contactați Technowood pe office@technowood.ro sau 0786 139 269.

Despre Technowood

Technowood și-a început activitatea în 2004 ca importator și distribuitor de scule profesionale pentru prelucrarea lemnului. De atunci, compania a înregistrat o creștere solidă și constantă. De la distribuție, activitatea a migrat natural spre servicii de ascuțire profesională și producție de scule. Dacă în 2018 serviciul de ascuțit debuta cu 5 utilaje, acum numără 15 utilaje performante, inclusiv un echipament modern pentru producția de freze din carbură.

Mai multe detalii pe www.technowood.ro

Despre MARKET WARE SRL

Folosim instrumente de marketing pentru a atinge obiective de business. Ne specializăm în afacerea clientului nostru. Identificăm probleme și oportunități, apoi coordonăm și implementăm acțiunile de marketing care aduc rezultate. Putem prelua funcția de marketing de la A la Z sau ne concentrăm pe probleme punctuale și suntem eficienți prin know-how, claritate strategică și coordonare. Mai multe detalii pe www.departamentmarketing.ro - Departament Marketing Externalizat.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/market-ware-srl/technowood-sarbatoreste-20-de-ani-de-activitate-cu-ascutiri-gratuite-in-valoare-de-400-000-euro-pentru-clienti