AVIRA – extindere internationala prin dedicare fata de parteneri si clienti

BUCURESTI - 10 martie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Avira este una din companiile de IT romanesti care participa la CEBIT-ul din acest an, aceasta prezenta fiind expresia intentiei de extindere a activitatii firmei pe piata internationala de profil a solutiilor de securitate.

AVIRA – extindere internationala prin dedicare fata de parteneri si clienti

In prezent, afacerile de succes si eficienta comunicatiilor se bazeaza pe mediul digital. Iar cyberspace inseamna functionalitate IT, securitate si protectie.
Suita de produse AVIRA ofera protectie pentru desktop, file server, proxy server si mail server, pe platforme Unix si Windows. Mai mult, politica de licentiere ofera clientilor libertatea de utilizare pe care si-au dorit-o dintotdeauna de la un producator de software.

Ultimul an a reprezentat o sustinuta perioada de crestere, demonstrata cu claritate de recunoasterea internationala a tehnologiei si solutiilor AVIRA. Pentru prima oara, unul dintre produsele AVIRA a fost testat de prestigiosul Virus Bulletin. AVIRA Desktop for Windows a trecut de testele exigente si a primit certificatul VB 100%, distinctie recunoscuta international de catre specialistii in securitate. Prin certificarea AVIRA Desktop for Windows, este atestata inca o data calitatea solutiilor pe care compania le ofera clientilor sai din toata lumea.

Inca de la infiintare, AVIRA si-a manifestat dedicatia pentru excelenta, atat prin intermediul suitei de produse antivirus oferite, cat si prin echipa sa de tineri profesionisti in domeniul securitatii informatice. Dezvoltarea sustinuta a companiei se reflecta si la nivel intern, prin triplarea numarului de angajati pe parcursul ultimei jumatati de an. De asemenea, AVIRA Soft SRL beneficiaza de un sediu modern, situat in Turnul PGV. Alegerea locatiei in acest nou centru de afaceri este expresia planurilor strategice pe care AVIRA GmbH, producator international de software de securitate, le are pentru Centrul de Dezvoltare din Romania - AVIRA Soft SRL.

Ca orice companie cu orientare internationala, AVIRA isi asuma responsabilitatea unei prezente adecvate pe piata de software antivirus. In acest sens, participarea activa la evenimentele internationale dedicatei tehnologiei informatiei este unul dintre aspectele cruciale ale oricarui brand respectabil.

Impunandu-se ca o companie dinamica, AVIRA urmeaza aceasta tendinta, anuntandu-si prezenta la editia din acest an a renumitei expozitii europene IT de la Hanovra. In 2005, CeBIT isi deschide portile pentru public intre 10 si 16 martie, iar AVIRA isi va astepta vizitatorii in spatiul propriu din Hala 7, Stand C46, unde se vor prezenta cele mai recente proiecte, precum si noua suita de produse, pregatite pentru lansare pe termen mediu. Aceasta este totodata o buna ocazie pentru a cunoaste o parte din echipa de specialisti AVIRA, care va fi disponibila pentru orice intrebari comerciale sau tehnice. Prezenta AVIRA la CeBIT este expresia intentiei de extindere a activitatii firmei pe piata solutiilor de securitate, reprezentand o excelenta oportunitate pentru consolidarea canalelor de distributie existente, precum si pentru stabilirea de noi parteneriate strategice la nivel international.

Despre Marketeer

Despre AVIRA GmbH & AVIRA Soft SRL
AVIRA GmbH este o companie germana producatoare de solutii de securitate . Beneficiind si de tehnologia AntiVir® dezvoltata de H+BEDV in peste 15 ani de activitate de succes in industria antivirus, AVIRA garanteaza din start nivelul inalt de calitate a produselor. Indreptandu-si activitatea catre piata internationala, AVIRA este reprezentata pe toate continentele de catre distribuitori, reselleri si parteneri tehnologici. In prezent, echipa dezvolta noi tehnologii de securitate inclusiv prin departamentul de dezvoltare software din Bucuresti – AVIRA Soft SRL.

Doru Panaitescu

AVIRA

+40741-559930

doru.panaitescu@avira.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketeer/avira-extindere-internationala-prin-dedicare-fata-de-parteneri-si-clienti