In februarie, Doru Panaitescu sustine 2 cursuri de publicitate online pentru publisheri si regii (avansat) si bloggeri (intensiv)

BUCURESTI - 6 februarie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

In luna februarie, Doru Panaitescu sustine doua sesiuni de cursuri de publicitate online, dedicate regiilor si publisherilor si respectiv bloggerilor:
- Curs avansat de publicitate online (9 module) dedicat furnizorilor (publisheri si regii), Bucuresti – 14-15 februarie 2012 (12 locuri)
- Curs intensiv de publicitate online (10 module) dedicat bloggerilor, Bucuresti - 28-29 februarie 2012 (12 locuri)
Inscrierile se fac pe http://www.marketeer.ro/inscrieri/

Furnizorilor de publicitate, in 2012 se poarta cunostintele avansate online!

In cadrul cursului de publicitate online pentru avansati, 12 reprezentantii ai publisherilor si ai regiilor de publicitate vor parcurge 9 module in doua zile si vor invata in mod practic, din studii de caz si exemple despre:

-“matematica” optimizarii campaniilor de publicitate online

-tehnici uzuale pentru ca utilizatorii sa interactioneze cu reclamele (creare “engagement”)

-metode complexe pentru masurarea rezultatelor in campaniile online

-segmentare si targetare

-strategii de negociere in publicitatea online etc.

Inscrierile la cursul avansat de publicitate online din 14-15 februarie se fac pe http://www.marketeer.ro/inscrieri/ .

Bloggerilor, va monetizati blogul?

Cursul intensiv de publicitate online (10 module) dedicat bloggerilor si sustinut de Doru Panaitescu se desfasoara in Bucuresti in perioada 28-29 februarie 2012. 

Cei 12 bloggeri care vor participa la curs vor invata intr-un mediu relaxat si printr-o abordare neconventionala  cum sa isi maximizeze veniturile din publicitatea pe blogurile lor.

Tematica abordata in cadrul cursului este vasta si parcurge circular toate ariile importante cuprinse in domeniul publicitatii si comunicarii online. Structura logica si prietenoasa a cursului sustinut de Doru Panaitescu asigura aprofundarea unui volum mare de cunostinte ce pot fi implementate rapid chiar si in campaniile in desfasurare.

Subiecte abordate:

  -Aplicaţii practice din strategiile de marketing şi comunicare folosite în advertisingul online şi digital.
  -Creativitatea eficientă în campaniile de advertising în noile media digitale.
  -Avantajele oferite de noile oportunităţi de marketing prin telefonia mobilă.
  -Digital planning.
  -Tendinţe în publicitatea în mediul online şi mobil.
  -Tehnici de negociere pe piata de publicitate online.
  -Branding digital.
  -Social media.

Inscrierile la cursul pentru bloggeri se fac pe  http://www.marketeer.ro/inscrieri/.

Alte doua sesiuni de cursuri vor fi organizate in luna martie, pentru clienti si agentii si respectiv specialistii din domeniul financiar –bancar. Detalii pe http://www.marketeer.ro/.

Despre Marketeer

Marketeer.net este o companie de consultanta in marketing online si digital, specializata in activitati de consultanta si training (cursuri) de publicitate online si digitala.

Despre Doru Panaitescu
Doru Panaitescu a devenit consultant independent după o carieră de peste zece ani în marketing şi media alături de companii importante, ca Initiative Media, Arbo Media, Astral etc. În ultimii ani, clienţi ca Hotnews, Sanoma Hearst, Gazeta Sporturilor, Inform Media, Realitatea Catavencu, Splendid Media, Pagini Aurii sau Cogep au beneficiat de cursurile de publicitate online susţinute de acesta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketeer/in-februarie-doru-panaitescu-sustine-2-cursuri-de-publicitate-online-pentru-publisheri-si-regii-avansat-si-bloggeri-intensiv