Manifest pentru performanta si rigoare in online-ul romanesc! Sustine cauza si poti castiga un curs gratuit de publicitate online cu Doru Panaitescu

BUCURESTI - 27 ianuarie 2012

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

Prima editie a cursurilor de publicitate online organizate de Marketeer.ro si sustinute de Doru Panaitescu are loc in perioada 31 ianuarie -1 februarie.
Cursul se desfasoara in regim intensiv si cuprinde 10 module ce acopera teme precum folosirea microsite-urilor in campanii, planificare media online, tehnici beyond the banner si cross media.
Afla cum te poti inscrie la preturi speciale sau cum sa castigi o invitatie la acest curs

Curs de publicitate online

Curs de publicitate online

La prima editie a cursului sau de publicitate online, Doru Panaitescu isi propune sa premieze persoana care sustine cu pasiune cauza dedicata performantei si rigorii in online-ul romanesc cu o invitatie la cursul din 31 ianuarie -1 februarie.

Mecanismul concursului este urmatorul:

1. Alatura-te cauzei  performantei si rigorii in online-ul romanesc 

2. Recomanda prietenilor si cunoscutilor din industrie sa se alature acestei cauze.

Persoana care recomanda cauza celor mai multi “netizeni*” in perioada 19-29 ianuarie 2012 inclusiv, castiga pe loc o invitatie la cursul deschis de la sfarsitul lunii.  

Castigatorul va fi anuntat de catre Doru Panaitescu in data de 29 ianuarie, ora 22.00, pe blogul sau www.dorupanaitescu.ro si pe site-ul www.marketeer.ro .

In plus, primele trei persoane care se inscriu pe site la curs folosing codul “reduceredeianuarie” au o reducere de 100 de euro din costul participarii la curs.

Cursul se desfasoara in regim intensiv si cuprinde 10 module, prin intermediul carora participantii afla din teorie si studii de caz care sunt abordarile de succes in publicitatea online, printre care:

-tehnici de optimizare a campaniilor online si Google Adwords

-folosirea instrumentor de publicitate online: banner, microsite, beyond the banner etc.

-alegerea canalelor potrivite pentru publicitatea online: retele sociale, bloguri etc.

-optimizarea campaniilor online utilizand solutii de adserving etc.

Marketeer.net organizeaza 5 editii deschise ale cursurilor de publicitate online, atat intensive, cat si module pentru avansati in perioada ianuarie – martie 2012. Detalii pe www.marketeer.ro.

Detalii suplimentare:

Doru Panaitescu

doru@marketeer.ro

+40722 – 217766

+40747 – 217766

Despre Marketeer

Marketeer.net este o companie de consultanta in marketing online si digital, specializata in activitati de consultanta si training (cursuri) de publicitate online si digitala.

Despre Doru Panaitescu
Doru Panaitescu a devenit consultant independent după o carieră de peste zece ani în marketing şi media alături de companii importante, ca Initiative Media, Arbo Media, Astral etc. În ultimii ani, clienţi ca Hotnews, Sanoma Hearst, Gazeta Sporturilor, Inform Media, Realitatea Catavencu, Splendid Media, Pagini Aurii sau Cogep au beneficiat de cursurile de publicitate online susţinute de acesta.