Sex Pistols Experience

Locul desfasurarii: Club Mojo

Organizator: TentEvent si Brainovate

Sex Pistol concerteaza la Bucuresti in singurul show din Europa.

Unul din membrii originali ai formatiei Sex Pistols va ajunge in Bucuresti sambata 13 noiembrie pregatit sa uimeasca publicul roman cu stilul sau unic.

Ed Tenpole Tudor este invitatul special al formatiei tribut Sex Pistols Experience ce va concerta la Club Mojo in Bucuresti. Ed s-a alaturat celor de la Sex Pistols pentru o perioada scurta in 1978 dupa plecarea lui Johnny Rotten. A aparut in filmul „Great Rock n Roll Swindle” si a inregistrat alaturi de cei de la Pistols deja clasicele ”Rock around the clock” si „Who killed bambi”.

Dupa despartirea de Sex Pistols si-a creat propria lui trupa – Tenpole Tudor – reusind sa ajunga iar pe culmile succesului cu piesele „Wunderbar” si „Swords of a thousand men”, aceasta din urma facand acum parte din coloana sonora a bestseller-ului european 2010 - FIFA 11.
In afara de domeniul muzical, Ed a avut si aparitii cinematografice cum ar fi rolul din „White Hunter Black Heart” alaturi de Clint Eastwood, aparitia din „Rocky Horror Picture Show” si cea din „Harry Potter 2”.

Spectacolul de la Bucuresti va fi singura sa aparitie europeana de anul acesta, publicul avand astfel ocazia sa ii vada interpretarea incendiara din primul rand.

Stilul sau, caracterizat ca fiind „one man acoustic rock’n’roll stadium show”, nu se adreseaza doar punkerilor, ci oricarui pasionat de muzica, energie, umor si originalitate. Seturile sale includ majoritatea hiturilor pe care le-a avut precum si o gama larga de cantece variand de la stilul country, la folk si rock’n’roll. Printre artistii care il inspira se regasesc Jerry Lee Lewis, Rolling Stones si nenumaratele influente din secolul acesta.

Veti avea parte de o adevarata extravaganta rock’n’roll alaturi de Ed Tenpole Tudor, care dupa 30 de ani in domeniu pregateste un spectacol ce cu siguranta va va incita si uimi in egala masura. Biletele sunt disponibile in reteaua eventim.ro!


Alina Banescu - 0722 311 878

Participare: Intrare libera