Cum vă creșteți prezența in mediul online

BUCURESTI - 23 mai 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Era digitală a schimbat modul în care firmele funcționează și concurează astăzi pe piață. O prezență online puternică a devenit crucială pentru ca afacerile să prospere, deoarece din ce în ce mai mulți clienți apelează la canalele online.

agentie social media

agentie social media

Campaniile publicitare care funcționează bine online sunt o metodă de a realiza acest lucru. Dar dezvoltarea și derularea unor campanii eficiente necesită un nivel ridicat de cunoștințe și experiență, iar pentru acest lucru este nevoie de o agenție social media.

Pentru a ajuta întreprinderile de toate dimensiunile să își îmbunătățească prezența online și să ajungă cu precizie la publicul-țintă, Marketing Deck Agency vine în ajutorul acestora, întrucât este o agenție de marketing digital cu servicii complete. Vom examina în acest articol serviciile oferite de Marketing Deck Agency și modul în care acestea pot sprijini firmele în îmbunătățirea inițiativelor lor de marketing digital.

 

Cum să vă maximizați performanța campaniilor cu o agenție Facebook Ads?

Agenția Marketing Deck se concentrează pe dezvoltarea și supravegherea strategiilor de marketing online pentru companii de toate dimensiunile. Aceștia oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi Facebook Ads. Agenția Marketing Deck este formată dintr-o o echipă de experți în marketing digital care pot ajuta companiile să își crească vizibilitatea online și să își vizeze cu precizie piața țintă.

Una dintre cele mai bune metode de a intra în contact cu publicul vostru țintă în social media este prin intermediul anunțurilor de pe Facebook. Facebook oferă întreprinderilor o platformă uriașă pentru a-și face publicitate pentru bunurile și serviciile lor, datorită celor peste 11 milioane utilizatori activi în România.

Agenția Marketing Deck este specializată în dezvoltarea și supravegherea campaniilor de anunțuri pe Facebook care sunt personalizate în funcție de cerințele unice ale companiei dumneavoastră. Echipa lor de profesioniști vă poate ajuta să obțineți maximul din bugetul pentru Facebook Ads, de la producția de anunțuri la targetare și optimizare.

 

Marketing Deck vă oferă o listă cu pașii necesari care trebuie parcurși, astfel încât să se configureze un cont de reclamă:

- Crearea Strategiei de Reclame: Ajută clientul, astfel încât bussines-ul lui să aibă autoritate

- Accesul pe cont: Se creează un cont de reclamă

- Instalarea Pixel-ului: Ajută la promovarea eficientă

- Crearea Vizualurilor și Textelor: Un bun text alături de un vizual adecvat ajută pentru generarea de click-uri

- Start Campanie: Se stabilește audiența, tracking-ul și creativele

- Optimizarea Campaniei: Acest proces este parcurs zilnic

 

Importanța unei campanii Facebook Ads

 

Facebook Ads este un instrument publicitar puternic care oferă companiilor acces precis la piața lor țintă. Facebook oferă companiilor un acces de neegalat la o audiență uriașă datorită celor peste 11 milioane de utilizatori activi ai săi. Afacerile pot ajunge la clienții potriviți, la momentul potrivit, cu mesajul potrivit, datorită acestui nivel de targetare.

 

Anunțurile Facebook reprezintă o altă opțiune publicitară accesibilă, deoarece companiile pot stabili un buget pentru anunțurile lor și plătesc doar atunci când se produce un click sau o altă acțiune dorită. De asemenea, companiile pot utiliza Facebook Ads pentru a retargeta persoanele care s-au arătat interesate de marca lor în trecut, ceea ce crește probabilitatea ca acestea să devină clienți.

 

Cum să transformați vizitatorii site-ului în clienți: De la clicuri la conversii

Una dintre cele mai apreciate și mai de succes modalități de a vă face publicitate online pentru afacerea dumneavoastră este prin promovare Google AdWords. Cu Google AdWords puteți utiliza anunțuri de căutare, anunțuri de afișare și anunțuri video pentru a vă conecta cu publicul-țintă.

 

Vă oferim 5 motive pentru care acest tip de promovare este util pentru afacerea dumneavoastră:

Cota de piață a motorului de căutare Google este de peste 95%

Interes de informare/achiziție prin căutarea unui cuvânt cheie

Notorietate

Optimizarea campaniilor, astfel încât toate reclamele să ajungă doar la cei interesați de achiziție

Rezultate rapide


Cu toate acestea, sunt necesare cunoștințe pentru a derula o campanie Google AdWords de succes. O echipă de specialiști certificați Google AdWords de la Agenția Marketing Deck vă poate ajuta în proiectarea și gestionarea unei campanii publicitare foarte eficiente.

 

Marketing Deck este soluția ideală pentru o prezență online calitativă

Pentru a vă crește cantitativ, dar și calitativ prezența online, agenția Marketing Deck oferă o ședință de consultanță gratuită, care durează 30 de minute. Așadar, pentru mai multe detalii, vizitați site-ul Marketing Deck

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-deck/cum-va-cresteti-prezenta-in-mediul-online