Marketing direct

Definitie Marketing direct

Vanzare directa, personalizata, prin contactul nemijocit al vanzatorului cu cumparatorul (in magazine proprii, prin agenti mandatari, comisionari s.a.). Tehnici personalizate sau impersonale de vanzare prin corespondenta, vanzare prin catalog, vanzare prin telefon, teleshopping, comert electronic etc. Marketingul direct vizeaza, prin definitie, atingerea individuala a clientelei potentiale este, deopotriva, un mod de comunicare, de difuzare de oferte comerciale/promotionale (direct in cutiile postale, prin mailing, brosuri, cataloage, inclusiv prin anunturi de presa s.a.) si un veritabil canal de vanzare personalizata (fiecare client este unic si trebuie tratat ca atare).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Marketing direct? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Marketing direct.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Marketing direct. Definitiile termenilor despre Marketing direct cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Marketing direct, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Marketing direct.