Curs valutar BNR la zi: cea mai mare valoare a leului din ultimele luni

BUCURESTI - 23 mai 2018

Comunicat tip General in Afaceri

Leul e în avantaj luna aceasta! Află și tu fluctuațiile de curs valutar BNR la zi. Cursul euro BNR arată cea mai scăzută valoare din ultimele săptămâni. Rămâi informat în fiecare zi - CursBNRvalutar.ro.

CursBNRvalutar.ro

CursBNRvalutar.ro

 Banii sunt ca apa: bani gheţă, bani lichizi şi bani care se evaporă. 

Dan Surducan

Curs valutar BNR favorabil pentru leu luna aceasta! Fluctuațiile de curs valutar Euro sunt pe o pantă descendentă. Luna mai nu a avantajat deloc acest curs valutar euro. S-au înregistrat cele mai mici valori din ultimele luni pentru curs valutar euro. Fluctuațiile monedelor internaționale pot fi verificate prin curs valutar BNR. Un site curs valutar BNR poate arăta diferențele dintre valorile unui curs valutar euro și celelalte monede. În schimb, un curs valutar dolar arată mult mi promițător. 

Deși la începutul lunii mai acest curs valutar euro defavoriaza complet leul, în prezent rolurile s-au inversat. Un curs valutar BNR la zi  pentru euro arăta la începului săptămânii cea mai scăzută valoare euro din ultimele  luni. Iar moneda națională s-a apreciat din nou față de euro în această săptămână. Potrivit informațiilor procurate de un curs valutar BNR la zi ,euro a scăzut cu 0,16%. Un curs valutar euro BNR înregistrează pentru ziua de luni o valoare de 4,6228 lei/euro. O valoare scăzută cu 0,0075 de bani față de valoarea afișată la un curs valutar euro BNR vineri. Ultima perioadă în care un curs valutar euro BNR arăta valori atât de scăzute a fost în luna decembrie. Analizând parcursul unui curs valutar euro BNR se poate constata că fluctuațiile valorice sunt periodice.

      În schimb, băncile comerciale anunțau luni valorile unui curs valutar BNR la zi pentru euro: între 4,6490 lei și 4,7030 lei la vânzare,. Așadar vești bune pentru cei ce operează cu un curs valutar euro BNR. De asemenea, consiliul de administrație al BNR a anunțat creșterea ratei dobânzii de politică monetară la 2,50% pe an.

Prin verificarea unui curs valutar BNR la zi s-a observat o valoare crescută a dolarului. Dolarul american și-a continuat, în schimb, ascensiunea în raport cu leul. Astfel,  un curs valutar BNR la zi pentru dolar arată ca moneda are cel mai ridicat nivel din ultimele cinci luni. Această valoare reprezintă o diferență majoră față de cea mai mică valoare înregistrată de un curs valutar dolar în februarie. Un curs valutar dolar pentru data de 5 februarie afișa valoarea de 3,7170 lei/dolar. Cea mai mare valoare înregistrată de un curs valutar dolar a fost de 4,3504 lei/dolar.