Experții Oriflame îți arată cum să alegi parfumuri online în funcție de câțiva indicatori cheie

BUCURESTI - 14 ianuarie 2021

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Live site

Alegerea unui parfum este personală, profundă și plină de semnificație. Un anumit miros inspiră o anumită persoană, în timp ce pentru un alt individ poate să stârnească cu totul alte emoții. Din acest motiv, experții Oriflame au descoperit o modalitate prin care oricine poate alege parfumuri online. Fie că este vorba despre parfumuri damă sau parfumuri barbati, există anumiți indicatori care pot fi urmăriți înainte de achiziția online.

parfumuri online

parfumuri online

 Nu este de mirare că un parfum-semnătură reprezintă o declarație fashion, dar și o expresie a personalității legat de preferințele noastre privind hainele și accesoriile. Invizibil, dar distinct, acesta influențează modul în care ești perceput.  

Oriflame

Ianuarie 2021: Experții Oriflame propun un mecanism prin care orice consumator dornic să își achiziționeze parfumuri online poate alege parfumuri dama și parfumuri barbati care să îl reprezinte în totalitate, pe baza unor indicatori-cheie simplu de urmărit.

Alegerea unui parfum este personală, profundă și plină de semnificație. Un anumit miros inspiră o anumită persoană, în timp ce pentru un alt individ poate să stârnească cu totul alte emoții. Din acest motiv, experții Oriflame au descoperit o modalitate prin care oricine poate alege parfumuri online. Fie că este vorba despre parfumuri damă sau parfumuri barbati, există anumiți indicatori care pot fi urmăriți înainte de achiziția online.

Parfumierii de pretutindeni sunt de părere că parfumul are puterea de a evoca amintiri și sentimente într-un mod pe care alte simțuri nu le pot cuprinde ori experimenta. De aceea, indiferent de alegerea categoriei de gen, parfumuri dama sau parfumuri barbati, varietatea de parfumuri online poate deveni bulversantă atunci când nu se cunosc modalitățile prin care să alegi corect ce ți se potrivește.

Fiind purtat zilnic, aplicat direct pe piele, parfumul este cel care reprezintă sau ar trebui să reprezinte în totalitate stilul și personalitatea unui individ. Experții Oriflame propun câțiva indicatori prin care oricine își poate cumpăra parfumuri online.

Parfumuri dama și parfumuri barbati alese în funcție de tipul de piele

Tipul de piele dictează procesul de alegere al parfumurilor online, susțin experții parfumieri. Motivul este următorul, pielea este cea care menține aroma parfumului ales pentru o durată mai lungă sau pentru o durată mai scurtă. 

Există, așadar, mai multe tipuri de piele – normală, mixtă sau uleioasă – iar în funcție de acestea, fiecare persoană se poate documenta, verificând componența ingredientelor folosite pentru parfumuri dama sau parfumuri barbati, menționată de cele mai multe ori pe eticheta de pe spatele acestora.

Parfumuri online în funcție de pH

Nivelurile de pH explică raportul acid-alcalin. Dacă pH-ul are valoarea minimă de 1, acesta este cel mai acid, iar dacă are valoarea maximă de 14, este cel mai alcalin.Un nivel de pH ideal pentru piele este de aproximativ 5,5. 

pH-ul acid va păstra în piele mirosul fără prea mare efort, întrucât cantitatea de ulei prezervă notele intense, indiferent că sunt parfumuri dama sau parfumuri barbati. Pe de altă parte, pH-ul alcalin va necesita o alegere de parfumuri online mai intense, fiindcă pielea uscată are nevoie de o concentrație mai puternică de ulei pentru a păstra mirosul pe o durată mai lungă.

Parfumuri dama și parfumuri barbati în funcție de notele dominante

O altă modalitate prin care parfumurile online pot fi alese cu ușurință este și prin alinierea notelor dominante ale acestora cu caracteristicile personalității individului care alege să cumpere parfumuri dama sau parfumuri barbati.

„Parfumurile pe bază de citrice emană o prospețime pură, ascuțită și energică ce îmbunătățește starea de spirit, motiv pentru care fac parte din alegerea multor persoane matinale. Notele înțepătoare fac parteneriatul ideal și cu cineva cu o personalitate spumoasă și plină de viață.”, declară Oriflame

Despre notele florale, experții Oriflame declară că sunt potrivite pentru persoane cu spirit liber, aventurier, cărora le plac expedițiile, sunt prietenoase și deschise. De altfel, tot aceștia continuă prin a spune că „o persoană care este cu picioarele la pământ și totuși lipsită de griji, care este întotdeauna cu zâmbetul pe buze” va fi completată de parfumuri online cu notă florală.

Parfumurile fructate sunt destinate oamenilor care „adoră să petreacă mai mult decât oricine altcineva și sunt mereu înconjurați de prieteni și oameni pe care doar ei știu să îi înveselească”, susțin experții Oriflame.

Parfumurile online cu notă lemnoasă sunt potrivite pentru iubitorii de natură, întrucât notele lemnoase dau o notă de prospețime, sunt naturale și simple. De altfel, parfumurile cu notă orientală sunt destinate persoanelor exotice cărora le place să fie îndrăznețe. 

Ianuarie 2021: Experții Oriflame propun un mecanism prin care orice consumatordornic să își achiziționeze parfumuri online poate alege parfumuri dama șiparfumuri barbati care să îl reprezinte în totalitate, pe baza unor indicatori-cheiesimplu de urmărit.