Shoes Addiction:Balerini, Mocasini, Pantofi cu toc cu REDUCERI până la 55%

BUCURESTI - 22 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Pantofii se dovedesc irezistibili când vine vorba de completarea unei ținute, dar atunci când sunt la REDUCERE aceștia crează dependență. Astfel, în perioada 23-29 martie 2017, Zenda oferă reduceri de până la -55% la balerini , pantofi cu toc , botine și altele.

Incaltaminte zenda

Pantofii îţi transformă limbajul corpului şi atitudinea. Te înălţa fizic şi psihic.

Christian Louboutin

emea buna ne indeamna la plimbari si avem nevoie de o incaltaminte confortabila. Primul gand care ne vine se leaga de balerini. Acum puteti cumpara balerini ieftini direct din stoc de la zenda.ro

Talpa moale si elastica, materiale textile sau piele ecologica- sunt tot atatea ingrediente pentru un produs de succes. Balerinii sunt indragiti si purtati cu placere la orice varsta. Spre deosebire de pantofi cu toc inalt, balerinii se integreaza fericit cu o tinuta mai sportiva, cu jeansi sau pantaloni de sport. Adolescentele adora balerinii, pentru ca sunt la moda si fac din orice tinuta un look special. Daca nu stiti ce modele sa alegeti, aflati ca pe site-ul zenda.ro gasiti o varietate foarte mare de balerini si mocasini, avem peste 100 de modele.

Reducerile sunt considerabile, gasiti balerini incepand cu 19.9 RON. Acum ai motive sa iti alegi mai multe perechi, in functie de hainele tale. Culorile sunt variate: de la bej si gri pana la nuante electrice de mov, rosu, galben sau oranj. Indrazneste sa porti o incaltaminte practica si comoda, in locul tocurilor. Balerinii au talpa joasa, prevazuta cu striatii sau nu. Pot fi decupati in fata, pentru a fi purtati pe vreme calda.

Modelele de balerini cu fundite sau strasuri sunt destinate unei tinute vesele de primavara. Daca purtati balerini pe o vreme mai rece, alegeti modele din piele intoarsa sau din piele ecologica. Puteti cumpara balerini si mocasini din material lucios, pentru un efect sclipitor. Daca purtati haine uni, atunci balerinii inflorati devin un accent colorat al tinutei dumneavoastra. Combinati culorile si incercati sa asortati nuanta balerinilor cu poseta si cu una din culorile imbracamintii pe care o purtati.Sunt mereu moderni si pot fi purtati de la adolescente pana la doamen trecute de prima tinerete. Se potrivesc tuturor siluetelor si sunt practici si usori. Modelele de balerini au varful ascutit sau rotund, pot fi decorati cu pietricele, catarame sua fundite, pot avea un model brodat sau pot fi simpli si usor de asortat.

Cumparand online, pe zenda.ro, puteti alege usor, fara sa probati zeci de perechi in magazine. Aici gasiti balerini ieftini, la reducere, si puteti comanda mai multe perechi. Livrarea prompta este un avantaj major, iar serviciul clienti va sta la dispozitie pentru informatii si clarificari cu privire la cumparaturile dumneavoastra. Va oferim produse de calitate, confectionate din materiale rezistente, la preturi foarte mici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketing-for-you/shoes-addiction-balerini-mocasini-pantofi-cu-toc-cu-reduceri-pana-la-55