disparitiiDisparute

BUCURESTI - 1 iunie 2009

Comunicat tip General in Stiinta / Cercetare

Si iata ca la nici o saptamana de la inventia \'m@rkUniversul din Mana TA\', invitat la un seminar la CCIR pe tema sigurantei individului si a comunitatii si bineinteles pe fondul si ca urmare a acelorasi preocupari de peste 30 de ani venim cu o noua superinventie, nu atat in zona tehnologica cat in cea a inventicii pasive (inovare in zona utilizarii entitatilor existente in noi aplicatii) si in aceea a problemelor pe care le rezolva.

Este vorba tot despre RFID.

Solutia m@rkINVENT - m@rketingIT rezolva literalmente problema furturilor. Astfel vom plasa in semafoare, in antenele operatorilor de telefonie mobila sau in fatada cladirilor module continand cititoare RFID (o informatie din web ne spune ca se pot citi la ora actuala etichete active, care dispun de sursa de alimentare, pana la 100 de m). Toate aceste cititoare trimit informatiile la server-e centrale prin reteaua de telefonie mobila.

O alta solutie mai inteligenta este montarea cititoarelor RFID in autoturisme private avantajul fiind ca nu poti sti care sunt autovehiculele purtatoare.

Cine doreste sa protejeze propria persoana, copiii, valorile patrimoniale nu trebuie decat sa implanteze tag-uri RFID active sau pasive (citire pana la 3m astazi). In momentul cand se reclama disparitia unui tag sau cand se incalca regulile pentru statusul unei entitati (exemplu se stie cu precizie unde trebuie sa fie un copil la o anumita ora din zi si acest lucru poate genera reguli ce pot controla regimul de functionare al unui tag) se da alarma in sistemul international si atunci cand entitatea urmarita trece pe langa un cititor RFID ascuns in fatada cladirilor sau in autovehicule (sau chiar la persoane purtatoare \'anonime\') se ia urma entitatii in cauza.

ASTA-i TOT!

Operatiunea se poate face in circa 1 luna prin subcontractarea serviciilor de montare a modulelor cu firme private. Bani sunt destui de la Uniunea Europeana.

DEDIC ACEASTA INVENTIE ZILEI DE 1 IUNIE - ZIUA MONDIALA A COPILULUI SI AM DECIS SA ALOC 50% DIN PROFITUL NET CARE NE REVINE DIN VALORIFICAREA EI PENTRU PROGRAME DEDICATE PROTECTIEI, EDUCATIEI SI DEZVOLTARII COPIILOR DIN ROMANIA, DIN EUROPA, DIN LUME CU PRIORITATI STABILITE OBIECTIV. POLITICA DE UTILIZARE A FONDURILOR IN CAUZA VA FI DEFINITIVATA LA MOMENTUL POTRIVIT.

Despre Marketing I.T.

Marketing I.T. si grup7 (m@rkINVENT I.M. III, +...) reprezinta proiectul nostru antreprenorial global - http://antreprenor.ning.com/ sustinut financiar de CasaNiculescu si care a lansat programul socio-profesional si cultural EU-RO-MODERN si proiectele subordonate RNCD si fundatiaEU-ROmoderni.
Contact - Ionel Gabriel Niculescu - g.e11.us
office1@marketing-it.ro