Ce curs de cresterea vanzarilor garanteaza rezultatele 100%?

BUCURESTI - 3 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Internet, Cursuri


Cresterea vanzarilor poate fi un obiectiv realist sau un ideal intangibil, in functie de cat de bine te pregatesti. Informatiile vin in fluxuri de nestavilit, motiv pentru care este vital ca pregatirea sa fie continua.

Garantia palpabila vine din returnarea integrala a banilor, pe termen nelimitat, indiferent de tipul nemultumirii. Succesul acestor metode este atat de coplesitor, incat acopera cu siguranta si cele mai exigente teste. 136 de oameni si-au exprimat in scris multumirile, 3907 au obtinut toate materialele tiparite, suportul de curs si exemplele practice. Tu ce mai astepti?

4
Radu Mircea Chirvase, Trainer

Radu Mircea Chirvase, Trainer

 “Sesiunile de training au obiective de performanta clare, masurabile, determinate in prealabil cu fiecare client. Au acces la atelierele de lucru, cu exercitii si studii de caz, firmele care doresc sa-si pregateasca echipele de 5-8 oameni de vanzari pentru o crestere durabila.” 

Radu Chirvase, Trainer

Iata aici o colectie de 587 de pagini in 16 ghiduri gratuite, care stau la baza programului de training pe care il poti urma si tu acum.

Poti descarca imediat toate materialele, ca sa te convingi, fara nicio formalitate sau conditie de indeplinit. Iti apartin!

Cea mai buna pregatire o poti face cu formatori autorizati, cu experienta in vanzari si cu rezultate demonstrate.

Alegerea iti este cu atat mai usoara, cu cat garantia 100% acopera integral toate costurile si 136 de oameni au fost deja suficient de incantati, incat sa multumeasca in scris.

Aceste cursuri se potrivesc oricarei afaceri, care doreste sa creasca temeinic. Totusi, datorita timpului limitat disponibil, lectorii selecteaza firmele carora le ofera pregatire practica pentru echipele de vanzari.

 Rezultatele apar imediat. Poti vedea aici ce spun clientii nostri, incantati de ceea ce au descoperit pentru propriile lor planuri de crestere.

Ai numai de castigat, mai ales cu garantia 100% de returnare a banilor in cazul in care ai cel mai mic dubiu, chiar si dupa training!

Temele pregatirii cuprind:

Identificarea obstacolelor – workshop cu oamenii de vanzari

Anticiparea obiectiilor – scenarii si exemple practice

Analiza factorilor motivanti – prezentare si studiu de caz

Masurarea rezultatelor – exercitii si instrumente eficiente

Profilul clientului ideal – unelte si instrumente de lucru

Valoarea in timp a clientelei – exercitii si studii de caz

Optimizarea rutelor catre piata – strategii, metode, unelte

Imbunatatirea performantelor – sistem personalizat de vanzari

Sesiunile se desfasoara la sediul clientului, intensiv, pe parcursul a doua etape de cate 4 ore, plus o sedinta de feedback activ, intrebari si raspunsuri.

Daca te intereseaza si inca mai eziti, poti cere detalierea celor 8 sesiuni, fara vreo obligatie, folosind formularul de contact.

Foloseste toate resursele la care ai acces, pentru cresterea rapida a vanzarilor tale. Gasesti solutii eficiente printre cele 327 de articole dedicate marketingului profitabil, publicate pe blogul nostru.

Pentru a le implementa cu succes, programeaza acum sesiunile tale de training pentru echipa ta de vanzari, completand formularul de aici!