Comunicate Marketing profitabil

Marketing profitabil

Compania Marketing profitabil a emis 12 comunicate de presa

 • Radu Mircea Chirvase, Trainer

  BUCURESTI - 3 iulie 2015


  Cresterea vanzarilor poate fi un obiectiv realist sau un ideal intangibil, in functie de cat de bine te pregatesti. Informatiile vin in fluxuri de nestavilit, motiv pentru care este vital ca pregatirea sa fie continua.

  Garantia palpabila vine din returnarea integrala a banilor, pe termen nelimitat, indiferent de tipul nemultumirii. Succesul acestor metode este atat de coplesitor, incat acopera cu siguranta si cele mai exigente teste. 136 de oameni si-au exprimat in scris multumirile, 3907 au obtinut toate materialele tiparite, suportul de curs si exemplele practice. Tu ce mai astepti?    comunicatul de presa

 • Training pentru cresterea afacerii tale

  BUCURESTI - 6 aprilie 2015

  Este important sa investesti in training din mai multe motive. Beneficiul cel mai important este distribuit atat clientilor tai, cat si tie si oamenilor tai. Mai mult, investitia in training este incurajata si sustinuta concret, inclusiv de fonduri structurale nerambursabile, de la Uniunea Europeana. Cum iei cea mai buna decizie?    comunicatul de presa

 • Revelion la Conacul Boierului

  BUCURESTI - 22 decembrie 2014

  Recomandat de gurmanzi, Conacul Boierului este alegerea celor care vor o atmosferă caldă, prietenoasă, plină de voie bună, ca între cei mai dragi. Bucatele tradiționale pregătite după rețete de 100 de ani fac cinste mottoului: „Să ai poftă, boierule!”. Veniți să petreceți Revelionul la Conacul Boierului, meniul încape în 450 de Ron, rezervări se mai pot face doar astăzi, în magazinul Conacul Boierului din Gheorghe Țițeica nr. 71 A sau telefonic la 0722 291 216 (Costel Din) sau 0723 985 953 (Dana Din)!    comunicatul de presa

 • Consiliere gratuita

  BUCURESTI - 18 decembrie 2014

  Descoperă cel puțin trei căi noi de promovare eficientă, care se pot aplica ușor și imediat, pentru a atrage mai mulți oameni, care să cumpere produsele sau serviciile tale.
  După 16 ani de experiență, în care testele au demonstrat ce funcționează și ce consumă inutil resursele prețioase, ai ocazia unică să folosești și tu soluțiile pentru care alții au plătit onorarii considerabile.
      comunicatul de presa

 • Idei de marketing

  BUCURESTI - 9 decembrie 2014

  Dintre cei 4311 cititori ai acestui articol, 136 au revenit cu mesaje de mulțumire. Cele 20 de idei de succes în creșterea vânzărilor au atras reacții din cele mai diverse. Tu de câte idei ai nevoie?
  Secretul succesului vine din aplicarea unor astfel de idei în propria ta afacere. Poate îți lipsește timpul sau poate îți lipsesc cunoștințele de marketing , pentru a ști cum să aplici aceste idei în mod profitabil.
      comunicatul de presa

 • Cuvinte care vând

  BUCURESTI - 8 decembrie 2014

  Sărbătorile aduc bucurii, cei dragi aleg și cumpără cele mai frumoase cadouri. Ce faci, pentru a vinde cel mai mult? Cum te asiguri că închei profitabil anul, crescându-ţi vânzările în mod eficient?

  Cumpărătorii caută beneficii. Tu cum te înţelegi cu ei? Cât de uşor înţeleg ei este mesajul pe care-l transmiţi? Pe ce canale comunici cu ei, unde-i cauţi? Este esenţial să le arăţi ce beneficii le oferi, să le dai motive pentru a te alege pe tine.    comunicatul de presa