Fotogenica 2009 a lansat concursul de arta fotografica: PASIUNE

BUCURESTI - 23 aprilie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Fotografi profesionisti, amatori sau doar pasionati, aveti ocazia de a va demonstra talentul si priceperea – Fotogenica 2009 va invita la concurs de arta fotografica cu premii!

Fotogenica 2009 a lansat concursul de arta fotografica: PASIUNE

Toti participantii la Fotogenica 2009 au posibilitatea sa-si demonstreze talentul fotografic in cadrul concursului de arta fotografica cu tema “Pasiune”, imaginile pot fi alb-negru sau color. Premiul pentru cea mai buna imagine este oferit de Nikon/Skin Media si Simus Trading/Photo Set-up si consta intr-un aparat de fotografiat Nikon D60 Kit 18-55 AF-S ED II si o geanta foto Kata.
Fotografia trebuie trimisa in format electronic (dimensiune 1000 pixeli latura mare) la adresa office@fotogenica.ro. Denumirea fisierului pentru imaginea in format electronic trebuie sa cuprinda titlul lucrarii si numele autorului. Imaginile trimise vor fi expuse pe web-site-ul evenimentului: http://fotogenica.ro. Concursul este deschis tuturor persoanelor inscrise la evenimentul Fotogenica 2009 si care au achitat cel putin transa I din taxa de participare.
Fotogenica 2009 este primul proiect de anvergura in domeniul artei fotografice si se va desfasura in perioada 12-14 iunie, la Bran.
Fotogenica pe scurt: 3 zile, 3 conferinte, 7 workshop-uri foto, 10 lectori, concurs de arta fotografica, expo, prezentari si demonstratii de produs, prezentari de portofolii.
Organizatorii (Digital Photo Impact impreuna cu Marketing Solutions & Strategies) vor ca acest eveniment sa devina o traditie in domeniul foto si unul de referinta in Romania. „Avand un feedback pozitiv din piata am decis organizarea acestui eveniment, Fotogenica 2009, care sa reuneasca, in acelasi timp si in acelasi loc, artisti fotografi profesionisti si amatori, distribuitori importanti de echipamente si servicii fotografice si print foto.”

Programul va include atat workshopuri, cat si conferinte.
Workshop-urile foto au o tematica larga, de la fotografia de nunta, de produs, nud & glamour, la peisajul montan. Pe lista lectorilor se afla fotografi consacrati precum: Aurel Varlan, Cristian Crisbasan, Dinu Lazar, Francisc Vaida, Mihai Moiceanu, Mircea Savu, Ozolin Dusa.
Temele conferintei sunt: Digigraphie by Epson - Un nou orizont pentru fotografia de arta, Managementul de culoare si tehnologia fotografica de printare si Color management.

In plus, participand la Fotogenica 2009 beneficiezi de urmatoarele:
• Discount la Simus Trading/Photo Set-up in valoare de 15 - 25% pentru echipamentele achizitionate in perioada 1-15 iunie 2009
• Discounturi variate intre 3 – 10% la produsele achizitionate de la Foto Hobby in perioada 10 martie – 14 iunie 2009
• Participarea la concursul de arta fotografica cu premii oferite de Simus Trading/Photo Set-up si Foto Hobby
• Posibilitatea prezentarii portofoliului in cadrul unor discutii libere
Sponsorii (Epson, Simus Trading/Photo Set-up, Foto Hobby, F64, Skin Media/Nikon, Ame Design) si partenerii media (Photo magazine si Sapte Seri) ai acestui eveniment recomanda celor fascinati de fotografie sa nu piarda aceasta oportunitate!

Locurile sunt limitate! Acum tarif promotional! 10% discount pentru grup de 3 persoane!
Pentru înscrieri şi detalii – www.fotogenica.ro

Despre MARKETING SOLUTIONS&STRATEGIES SRL

Marketing Solutions & Strategies (Marketing SoS) a fost infiintata in anul 2003 si are ca obiectiv organizarea evenimentelor intr-un stil inedit, original, memorabil.
DPI este initiatorul workshop-urilor in domeniul fotografic in Romania. Pana in prezent a organizat 20 de astfel de workshop-uri cu lectori romani si straini.
Beatrice Popa 0722 750 401
Madalina Mocanu 0728 236 508
e-mail: office@fotogenica.ro