Alege un tur virtual 3D si diferentiaza-te de competitie

BUCURESTI - 14 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Tururile virtuale 3D, in general, nu mai sunt un moft de moment ci sunt un trend.

Tur Virtual

Tur Virtual

Ai auzit vreodata de notiuni precum schimbari structurale si schimbari ciclice? Schimbarile ciclice sunt cele care tot revin cu o anumita ritmicitate (exemplu: preturile la diverse resurse, moda, etc). Schimbarile structurale sunt acelea care prin aparitia lor, toate in jur se schimba, ele seteaza un trend fara cale de intoarcere (exemple: aparitia telefonului, a e-mailului, aparitia internetului, a iphone-ului, etc).

Pentru ca o firma sa supravietuiasca in timp, este nevoie ca proprietarii ei sa intuiasca aceste schimbari structurale si sa le imbratiseze de cat mai devreme posibil, de preferat cu mult timp inaintea concurentei. Fiind noi instrumente de marketing, tururile virtuale 3D sunt catalogate deja ca si schimbari structurale.

De fapt Turul virtual 3D este de tip videogame, permitand vizitatorului experimentarea vizitarii spatiului intr-un mod nu doar realist, dar si interactiv. Turul virtual 3D iti da posibilitatea de a avea libertate de miscare in cadrul acestuia, luand propriile decizii in privinta directie de mers, exact ca intr-un joc video. Aceasta tehnologie ofera clientilor unui business o experienta unica de vizitare a spatiilor intr-un mod extrem de realist, stimuland interactivitatea si generand conectari mult mai eficiente intre vizitatori si spatii fizice. Cu o singura scanare, se poate crea nu doar o vizitare 3D a spatiului respectiv, dar si planuri 3D ale locatiei, masuratori arhitecturale, panorame 360, fotografii HD si multe multe altele. 

Tururile virtuale 3D reprezinta un instrument de marketing si promovare eficient pentru o multitudine de domenii de activitate: pensiuni, hoteluri, imobiliare, retail, horeca, arhitectura si design interior, constructii si asigurari, muzee si spatii expozitionale si nu numai.

Daca ar fi sa enumeram cateva din beneficiile unui tur virtual pentru cineva care activeaza in domeniul turism acestea ar fi :

-Cresterea vizibilitatii si a notorietatii brandului – informatia legata de spatiul de cazare este nu doar mai complexa si unitara dar ajunge la mult mai multa lume in mod instant;

-Cresterea gradului de ocupare a camerelor – stim foarte bine ca unul din cei mai importanti indicatori de rentabilitate in industria ospitaliera, este Gradul de Ocupare. Mai multa vizibilitate realista a spatiului -> Decizii mai usoare si mai rapide de rezervare a camerelor -> Mai multi potentiali clienti;

-Cresterea numarului de reviewuri pozitive si cresterea ranking-ului pe Booking sau alte platforme de rezervare camere – turul virtual 3D reduce la zero decalajul dintre asteptarile potentialului turist cu privire la spatiul de cazare sau functionalitati si realitatea cu care se confrunta la fata locului. Acest aspect duce la imbunatatirea satisfactiei clientului si evident la obtinerea unor reviewuri mult mai bune;

-Cresterea numarului de potentiali clienti  straini – una din marele probleme ale turismului romanesc este imaginea precara pe care o are Romania in afara granitelor ei. Unul din factorii determinanti in decizia de a petrece o vacanta sau un sejur in Romania, pentru potentialul turist strain, este tocmai discrepanta mare intre ceea ce i se prezinta si i se promite prin poze si videouri si ceea ce experimenteaza LIVE cand ajunge in unitatea de cazare. Turul virtual 3D ar aduce astfel imense beneficii acelor unitati de cazare care indeplinesc standardele de calitate si care isi doresc un al mixt de clientela, orientata cu precadere catre turistii straini. Sa nu uitam ca acestia din urma au si o alta putere de cumparare.

-Eficientizarea utilizarii timpului anagajatilor din zona de receptie si customer service.

-Realizarea de parteneriate zonale cu firme din alte ramuri de activitate – cu ajutorul turului virtual 3D , prin intermediul Etichetelor Informative plasate in tur. Etichetele pot contine informatii de tip: poza, video, text, harta, audio, pdf si pot servi la promovarea zonei respective, prezentand potentialului client informatii si contacte ale altor producatori sau prestatori de servicii locali. Unde se dezvolta unul e bine, dar unde se dezvolta mai multi, este excelent.

-Reducerea si eficientizarea costurilor companiei – parteneriatele cu producatori sau prestatori de servicii locali, pot constitui adevarate surse de eficientizare a costurilor cu realizarea turului virtual.

-Restructurarea calitativa a industriei ospitaliere – presupune eliminarea organica din randul celor care ofera spatii de cazare, a celor care nu indeplinesc anumite standarde calitative.

Implementarea tururilor virtuale 3D de catre societatile care activeaza in turism, ca si instrument de marketing si promovare, aduce reale beneficii si utilizatorului final: potentialul turist. De cate ori nu ati dorit sa vizitati noi zone ale tarii si ati intampinat dificultati in a alege cea mai potrivita unitate de cazare? Fie informatiile oferite erau putine, fie pozele puse la dispozitie nu erau concludente, fie nu raspundea nimeni la receptie pentru a va oferi detalii suplimentare. Turul virtual 3D rezolva toate aceste probleme si nu numai.

Beneficiile sunt nenumarate pentru toate industriile enumerate anterior. Mai devreme sau mai tarziu, toata lumea va fi nevoita sa integreze aceste tururi virtuale 3D, in propria sa strategie de promovare.

Despre 3D Visual Space Solution

Stim ca pentru toti, valoarea cea mai importanta pe care nu o mai putem recupera, este timpul. Timpul este important si pentru prospectul tau si pentru tine si pentru noi. de ce nu am putea utiliza cu totii un tools care sa ne ajute pe fiecare sa folosim timpul cat mai eficient?

Serviciul de tur virtual de tip video game, pus la dispozitie de echipa noastra, te ajuta sa iti cresti notorietatea dand posibilitatea intregului glob sa te viziteze prin doar un click si sa afle despre tine si serviciile sau produsele tale si te ajuta sa iti utilizezi timpul fizic personal sau al echipei, intr-un mod mult mai eficient si eficace. Da-ti o sansa si programeaza o consultatie online GRATUITA cu cineva din echipa noastra pentru a putea primi un raspuns la aceasta intrebare.

Ne poti vizita si pe siteul: https://3dvss.ro 

Taguri: tur virtual 3d