Podcastul de Marketing care aduce Trendurile din Vest în România

BUCURESTI - 6 octombrie 2020

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Internet

Live site

“The Marketing Innovation Show”, unul dintre podcasturile populare de Marketing și Business din România, revine în plină forță în fața publicului în luna Octombrie, alături de invitați internaționali din industrii precum SaaS (Software-as-a-Service) și Celebrity Marketing.

Podcast The Marketing Innovation Show Marketiu Romania

Podcast The Marketing Innovation Show Marketiu Romania

Agenția de Digital Marketing Marketiu revine pe platformele de podcast cu noi episoade din The Marketing Innovation Show - printre temele abordate în primele episoade ale sezonului doi putem menționa despre Content Marketing și ce modificări a suferit acesta în 2020, ce presupune lansarea unui Business în zona de SaaS, cât și insight-uri despre Celebrity Marketing, trend-uri în această zonă și beneficiile parteneriatelor din acest domeniu. 

 

Pentru a asculta noile episoade ale Podcastului agenției Marketiu, alege-ți de aici platforma de streaming preferată.

 

 

Sezon nou, trenduri noi în Marketing


Aaron Zack a acceptat invitația lui Andrei Tiu, gazda The Marketing Innovation Show, de a deschide sezonul doi al podcastului și împreună au abordat un subiect nou întâlnit în emisiune, dar și în peisajul marketingului online românesc - Celebrity Marketing & Endorsement. Cu părțile sale interesante, dar și riscante în același timp, Aaron povestește cum, de la vârsta de 25 de ani a dorit să schimbe ceva în modul în care se face marketing în sport, deschizându-și propria agenție de marketing, Revolving Mind Media- una dintre cele mai mari agenții de influencer & celebrity marketing din Texas. Printre atleții cu care Aaron colaborează, putem menționa nume celebre precum Dez Bryant, Jaylon Smith și jucători din NBA precum Dennis Smith Jr.

Dar ce este mai interesant este modul în care s-au modificat parteneriatele dintre branduri și atleți (influenceri). Totul a început să devină mai personal datorită deciziei brandurilor de a le oferi posibilitatea atleților să devină acționari în firmă. Acest lucru a revoluționat modul în care parteneriatele au fost văzute atât de atleți, cât și de branduri, deoarece seriozitatea și implicarea ambelor părți a fost puternic influențată pozitiv. 

 

Având pentru a doua oară un invitat din România, Andrei Tiu a realizat un episod împreună cu Xenia Muntean, fondatoarea Planable - o platformă pentru colaborări de marketing și analiză de conținut. În acest episod, cei doi au discutat despre trendurile din Content Marketing în perioada post COVID-19, cât și detalii despre lansarea unui business de tip Saas, aducând în discuție Planable, ca experiența ei cea mai recentă în domeniu.

Atât succesul Xeniei, cât și al platformei sale, pot fi observate prin simpla menționare a brandurilor mari ce o folosesc, cum ar fi Jaguar, Land Rover, Viber, Siemens, și United Nations. În cadrul discuției cu Andrei, Xenia a împărtășit viziunea sa despre modul în care content marketingul a avut de suferit în această perioadă de remote working, cât și tips & tricks pe care le-a acumulat de-a lungul anilor petrecuți în domeniu. Xenia a menționat câteva dintre acestea, precum: stabilirea unei strategii de brand, buna cunoaștere a publicului țintă, cât și stabilirea valorilor și principiilor brandului. Mai mult puteți afla ascultând episodul cu Xenia pe platformele de streaming. 

 

 

Planuri mari pentru sezonul doi al The Marketing Innovation Show

 

 

Noul sezon al podcastului The Marketing Innovation Show are de gând să aducă în atenția marketerilor o mulțime de subiecte interesante, dar și discuții despre schimbările apărute în industrie post-pandemie.

Un nou episod apare în fiecare Joi seara, însă dacă nu aveți răbdare până la următorul, vă invităm să ascultați și episoadele din primul sezon, care au dezbătut teme interesante, cum ar fi Email Marketing & Automation, Social Media Marketing, Performance Marketing & Google Ads Trends, Strategy & Ads, Marketing Strategy, Growth Hacking, B2B Inbound Marketing & Lead Generation, dar și Ecommerce Marketing. 

 

Fiecare episod al podcastului The Marketing Innovation Show este gândit și organizat astfel încât informațiile acumulate să poată fi aplicate direct în cadrul afacerii tale, abordând subiecte de interes, alături de invitați de top din mediul internațional ce apar în fiecare săptămână în cadrul podcastului. 

 

Urmărește pe canalul de Youtube Marketiu toate episoadele din The Marketing Innovation Show sau ascultă-le pe platforma ta preferată.

 

Ai idei de subiecte de marketing ce pot fi abordate în cadrul podcastului realizat de Marketiu? Sau poate ai vrea să vorbești chiar tu despre ele în cadrul unui episod? Scrie-le pe hello@marketiu.ro! 

Despre Marketiu

Din Londra in Romania, setam standardul in Servicii Digital Marketing.

Originar fondati in Londra in 2016 - dar cu o experienta de peste 9 ani in piata digitala, suntem o agentie specializata in strategie, implementare si automatizare Marketing Online, avand ca si scop cresterea profitului tau prin folosirea celor mai moderne tehnici si inovatii digitale.

Taguri: marketingpodcastmarketiu