Acum poți trata cu ușurință abcesul dentar direct in Clinica Identify

Baia Mare - 14 septembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Un abces dentar poate fi cauzat de multe probleme dentare diferite, inclusiv carii dentare sau o infecție care se răspândește din gingie în maxilar. Acesta se caracterizează prin durere intensă și umflături în zona dinților care este infectată.

abces dentar

abces dentar

 Dacă doriți să vă reveniți la sănătatea orală suntem aici pentru a vă satisface toate nevoile în materie de stomatologie.  

Dr. Tudor Cristian Coroș, medic în cadrul clinicii Identify Baia Mare

Dacă vă confruntați cu aceste simptome, este important să vizitați clinica noastră stomatologică cât mai curând posibil, pentru a putea diagnostica și trata corect abcesul dentar. Oferim o gamă largă de tratamente stomatologice pentru toate tipurile de infecții ale cavității bucale - inclusiv pentru abces dentar!

 

Este important să știți cum se formează abcesele dentare și care pot fi consecințele netratării lor. Dacă observați semne de abces dentar, asigurați-vă că vizitați clinica noastră stomatologică pentru a primi un tratament dentar profesionist. Oferim o gamă largă de servicii care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți sănătatea orală și să preveniți viitoarele probleme dentare!

 

Suferiți de abces dentar?

Dacă da, atunci Clinica IDentify este locul potrivit pentru tine! Știm cât de dureroase pot fi abcesele dentare și vrem să vă ajutăm. Această afecțiune apare atunci când placa dentară rămâne blocată sub un dinte, ceea ce duce la o infecție care provoacă umflarea țesuturilor gingivale din jurul dintelui infectat.

Nu ar trebui să lăsați niciodată acest lucru să scape de sub control, deoarece poate duce la alte probleme grave de sănătate, cum ar fi parodontoza. Chiar dacă nu simțiți durere în acest moment, abcesele dentare trebuie totuși tratate cât mai curând posibil, înainte de a se agrava și de a deveni mai costisitoar de tratat.

 

Un abces dentar este o infecție care se formează în țesuturile moi din gură. Acesta poate fi cauzat de bacterii sau de alte microorganisme, cum ar fi ciupercile și virușii. Țesuturile din jurul zonei infectate se inflamează și se umflă, ceea ce provoacă durere. Dacă nu este tratat, poate duce la alte complicații mai grave și costisitoare.

 

 Cum se trateaza un abces dentar?

 

Abcesele dentare sunt tratate de obicei cu antibiotice, dar dacă acestea nu funcționează, atunci ar putea fi necesară o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta țesutul mort din jurul dintelui afectat, astfel încât celulele sănătoase să poată crește la loc. Echipa noastră de la clinica IDentify vă va oferi toate aceste servicii și multe altele!

 

Este posibil să aveți dureri, umflături sau roșeață la nivelul gingiilor. Dacă nu este tratat, poate duce la probleme de sănătate mai grave, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Suntem aici pentru a vă ajuta! Echipa noastră de profesioniști vă va oferi un diagnostic precis și un plan de tratament adaptat special pentru nevoile dumneavoastră. Vom lucra împreună cu dvs. până când vom găsi o soluție care funcționează cel mai bine pentru situația dvs.

 

Un abces dentar este o infecție a țesuturilor moi din jurul dinților. Acesta poate provoca durere severă și umflături, precum și febră, frisoane și respirație urât mirositoare. Dacă nu este tratat, poate duce la alte complicații, cum ar fi parodontoza.

 

Echipa noastră de la IDentify este aici pentru a vă ajuta cu toate nevoile dumneavoastră dentare! Oferim servicii complete pentru pacienții de toate vârstele, inclusiv stomatologie pediatrică, stomatologie cosmetică, stomatologie de familie și multe altele!

 

 

Contact:

str. Progresului, nr. 2A, Baia Mare - 0362 424 228

Bdul. Republicii, nr. 22, Baia Mare - 0737 532 022

str. Tineretului, nr. 9 - 11, Târgu Lăpuș - 0746 906 368

office@dentify.ro

www.dentify.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Taguri: abces dentar