Află de la medicii implantologi din cadrul clinicii stomatologice Katta Dental Care cum poți îngriji un implant dentar acasă în doar 5 minute

Craiova - 24 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Katta Dental Care este o clinica stomatologică din Craiova care dispune de numeroase secții precum: implantologie, ortodonție, protetică, endodonție, chirurgie dentară și profilaxie.

implant dentar Craiova

implant dentar Craiova

 Trebuie să înțelegem ca tratamentul cu implant dentar Craiova nu este doar o rădăcină artificială care susține o lucrare protetică pentru a reda frumusețea zâmbetului, aceasta are multe alte beneficii și pe plan funcțional.  

Dr. Alexandru Salan - Medic Implantolog în cadrul Dr. Katta Dental Care

Implanturile dentare sunt o metodă revoluționară pentru toți pacienții care au unul sau mai mulți dinți lipsă. Acestea oferă o restaurare dentară completă cu aspect natural și funcționalitate maximă, care îmbunătățesc considerabil calitatea vieții pacienților.

Aceste mici piese din titan au rolul de a înlocui rădăcina dintelui, fuzionând perfect cu osul maxilar fiind concepute din materiale biocompatibile cu orice tip de țesut uman.

 

Ingrijirea implantului dentar Craiova acasa:

Igiena orală este la fel de importantă ca în cazul dinților naturali

Menținerea unei îngrijiri orale adecvate este un pas crucial în obținerea unei durate lungi de viață a implantului dentar. Periajul de minim 2 ori pe zi (dimineața și seara) este primul pas către o profilaxie (îngrijire dentară) corectă, produsele folosite dar și tipul de periuță aleasă fac diferența.

O curățare a dinților corectă înseamnă gingii sănătoase , adică o bază puternică pentru un implant dentar Craiova. Dinţii sănătoşi nu numai că arată bine, dar contribuie şi la o alimentaţie normală şi fonetică corectă. Buna igienă orală este importantă pentru starea generală de bine a organismului.


Evitați consumul de lichide fierbinți și alimente reci

De regulă lucrările protetice care îmbracă implantul dentar sunt făcute din porțelan, material care în contact cu căldura se contractă, iar în contact cu ceva rece se dilată, astfel alternarea celor două pot provoca fisuri în scurt timp sub acțiunea unor alimente mai dure.

Nu este cu nimic mai diferit ca la dinții naturali, același lucru se poate intampla, alternand fiebinte-rece puteti determina mai intai fisuri si apoi fracturi la nivelul smaltului dentar, devenind mai intai sensibili si apoi durerosi.

 

Nu uțilizați ața dentară în jurul implantului

Trebuie să conștientizăm ca un implant dentar Craiova nu este un dinte natural, deci nu se leagă de gingie prin intermediul unui ligament parodontal.

Atunci când curațați dintele natural cu ață dentară este bine să împingeți ața în gingie, astfel ligamentul fibros va proteja zona iar nervii vor transmite senzatia dureroasa permițându-vă dozarea corecta a fortei de curățare, prevenind eventualele traumatisme. Lipsa acestui ligament nu vă poate reda această senzație, riscând să agresați zona gingivală.

 

Beneficiile unui implant dentar la clinica noastră:

Medicii implantologi de la clinicile Katta Dental Care oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar Craiova și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm in clinicile noastre stomatologice din Craiova și Filiaș pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

Contact

Strada Dezrobirii, nr. 141, bl. G19, ap. 1, Craiova

Str Racoteanu, nr. 166, bl. 174, Sc 2, ap. 6, Filiasi

0766 482 049

office@drkatta.ro

www.drkatta.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata