Albire dentară în Brăila – la clinica SteliDental

Braila - 27 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica SteliDental s-a evidențiat, de-a lungul timpului, prin tratamentele sale stomatologice performante. Albirea dentară poate fi lesne realizată în Brăila, în cadrul SteliDental, prin aplicarea unei metode avansate și eficiente: albirea dentară folosind lampa de albire Philips White Zoom.

Albire dentară în Brăila – la clinica SteliDental

Albire dentară în Brăila – la clinica SteliDental

 Aplicarea tratamentelor nu in functie de “eu cred ca este …”, ci in baza dovezilor. Nu exista “merge si asa”. Cred in zicala: “Asa cum faci totul, asa faci orice”. 

Dr. Steluta Barbu

De ce albire profesională?

Spre diferență de kiturile de albire la domiciliu, albirea profesională, în cabinet, este sigură, cu adevărat eficientă şi cu rezultate rapide, vizibile după una sau două şedinţe. Cea mai utilizată metodă de albire profesională este albirea dentară lampa de albire.

Se ştie că, indiferent de bugetul disponibil, orice om îşi doreşte un zâmbet cât mai frumos, curat, luminos dar și sănătos. Suntem în plină recesiune pandemică, iar soluțiile de albire a dinţilor la domiciliu le sunt mai confortabile oamenilor decât venirea la cabinet, pentru un tratament profesional.

Desigur, alegerea aparține pacientului, dar el trebuie să ştie că, în primul rând, nu toate soluțiile de albire sunt la fel de sigure pentru dinți. Pe de altă parte, efectul de albire al soluțiilor neprofesionale este lent şi neuniform, adică nu toţi dinţii se albesc la fel. Posibil ca la finalul a câteva săptămâni de tratament acasă, dinții să aibă o culoare neuniformă.

 

Procedura modernă de albire dentară în Brăila

Clinica SteliDental, din Brăila, se află într-un proces continuu de autoperfecţionare, atât prin contactul permanent cu ultimele tehnologii, cât şi prin adaptarea teoretică şi practică a activităţii clinice la progresul tehnologic.

Nivelul la care a ajuns prin utilizarea performantei lămpi de albire Philips Zoom permite echipei SteliDental să ofere astăzi cele mai bune şi uniforme rezultate de albire dentară în Brăila, în doar una sau două şedinţe.

În cazul în care dinţii nu prezintă afecţiuni care obligă la abordarea altui tip de tratament, adecvat afecţiunii, medicii vor lăsa la o parte o vreme estetica pentru a se ocupa de însănătoşirea dinţilor.


Procedurile de albire sunt simple, confortabile şi rapide.

La SteliDental întreg fluxul de lucru este lin, sigur şi efectuat cu întreaga responsabilitate de care trebuie să beneficieze un act medical de calitate.

Atunci când beneficiați de albire dentară în Brăila, veți parcurge umrătoarele etape de procedură:

- Curăţarea dinților prin periaj profesional, airflow și detartraj (după caz) şi verificarea clinică a cavității bucale, înainte de procedura de albire a dinților;

-  Protejarea gingiilor cu un gel special;

-  Aplicarea pe suprafața dinţilor a unui gel puternic de albire;

- Expunerea la lumina specială a lămpii Philips Zoom, pentru a accelera și eficientiza procesul de albire.

 

La încheierea etapelor procedurale, noul zâmbet al pacientului este pregătit să îi dea încredere, să fie afișat în public și să îi îmbunătățească viaţa şi evoluţia în societate.

La Clinica SteliDental beneficiaţi de albire dentară în Brăila, prin tratamente performante!  

Cel mai bine este să obţineţi toate informaţiile necesare, inclusiv preţul albirii dentare, direct de la medicii stomatologi cu valoroasă expertiză, din cadrul clinicii SteliDental.

 

Contact:

    Bdul. Independenţei, nr. 216, Brăila

   0723 137 978

   0239 616 036

   www.stelidental.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata