Amprentă digitală pentru stomatologie avansată la clinica SteliDental

Braila - 18 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Viitorul stomatologiei este, inevitabil, digital. Cu tehnologii dentare digitale de ultimă generație pentru amprentare, planificare a tratamentului, proiectare și imprimare 3D, ceea ce a fost cândva costisitor devine rapid accesibil, transformând deja mii de clinici dentare și laboratoare din întreaga lume.

Stelidental - amprenta digitală

Stelidental - amprenta digitală

 Va mulțumim pentru interesul acordat serviciilor clinicii și vă asigurăm că eforturile noastre sunt concentrate pe îmbunătățirea continuă a serviciilor medicale. Vă așteptăm cu drag! 

Dr. Steluta Barbu, manager al clinicii SteliDental

De ce este mai bună o amprentă digitală?

Amprenta digitală la clinica SteliDental este rezultatul tehnologiei video 3D în mișcare.

Noua tehnologie elimină complet amprentele clasice. Vă prezentăm în continuare beneficiile noii tehnologii digitale, în comparație cu metoda clasică de amprentare.

Pentru pacient, beneficiile amprentei digitale se concretizează într-un diagnostic corect, un tratament eficient și o experiență mult mai confortabilă.

- Este complet confortabilă. Amprentarea clasică, prin mulaj, este incredibil de neplăcută, dând deseori senzația de greață și sufocare.

- Rezultate bune, din prima încercare. Scanerul asigură o imagine precisă, încă de la început. Vechea tehnică de amprentare duce frecvent la realizarea mai multor mulaje care pot fi respinse de laborator, rupte sau deplasate.

- Este rapidă. În doar două până la trei minute, laserul oferă o impresie 3D digitală perfectă a dinților și a structurilor țesuturilor moi.

- Îmbunătățește comunicarea dintre medic și pacient și înțelegerea de către pacient a stării sale clinice și tratamentelor necesare. Tehnologia de amprentă digitală vă oferă posibilitatea de a vă vedea dinții instantaneu în 3D.

 

Cum funcționează amprentarea digitală?

Scanerul 3D al clinicii SteliDental , Medit i500, surprinde digital structura dinților și a gingiilor, folosind cea mai recentă tehnologie optică.

Scannerul este o piesă compactă, de mână. Întreaga cavitate orală este scanată cu această piesă a tehnologiei digitale avansate, fără radiații, în timp foarte scurt și oferă imagini perfecte ale dinților și structurilor moi orale. Odată ce medicul dentist începe procesul de scanare, acesta poate fi oprit și pornit de câte ori este necesar.

Prin intermediul software-ului digital, veți putea apoi să urmăriți progresul scanărilor, inclusiv un model 3D al dinților pe ecranul computerului nostru.

 

Avantaje ale scannerului performant Medit i500

- Imagini realiste, de înaltă rezoluție: scanări video rapide și totuși foarte clare, precise, bogate în detalii și în culori vii.

- Rapiditatea scanării - viteză impresionantă, cu două camere de mare viteză pentru scanare intraorală rapidă și eficientă.

- Asigură fluxul de lucru digital CAD/CAM, printr-un transfer ușor de fișiere și astfel o colaborare în timp real cu laboratorul dentar.

- Fotografii HD - poate fi utilizat și drept cameră intraorală, pentru a face fotografii HD, folositoare pentru dosarul pacientului, explicațiile date pacienților, dar și pentru laborator.

- Confort sporit al pacientului în timpul scanării, datorită vârfului subțire de scanare.

- Analiza ocluziei  - analizează rapid starea ocluzală a maxilarului și mandibulei, afișând rezultatele într-o hartă color cu valori numerice.

Utilizand scanerul intra-oral Medit i500 împreună cu software-ul MeditLink, rezultatele sunt impresionante, de fiecare dată.

 

Tratamente stomatologice mai eficiente, rapide și estetice, prin amprentă digitală

Scanerul intraoral Medit i500 poate fi utilizat:

- pentru orice tratament de restaurare, inclusiv coroane, fațete, restaurări inlay/onlay, punți și implanturi dentare;

- pentru tratamente ortodontice de eficiență maximă.

 

În cadrul SteliDental, profesionalismul actului medical este construit prin siguranță și confort, respectarea valorilor morale și utilizarea celor mai noi tehnologii.

 

Contact:

    Bdul. Independenţei, nr. 216, Brăila

   0723 137 978

   0239 616 036

   www.stelidental.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata