Aparat dentar invizibil în Târgoviște – tehnologia Incognito la Etiquette Medical Center

Targoviste - 26 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

În această clinică, modernitatea nu se limitează la modernizarea continuă a clinicii și la dotarea cu cele mai avansate echipamente medicale, dispozitive şi materiale, dar și la tratamentele inovatoare.
Printre acestea se numără, în domeniul ortodonţiei, şi Incognito , un excelent aparat dentar invizibil, care se bucură de solicitare din ce în ce mai frecventă.

Aparat dentar invizibil Targoviste

Aparat dentar invizibil Targoviste

 Cele patru cabinete stomatologice, sala confortabilă de așteptare, camera de sterilizare și laboratorul de tehnică dentară sunt în orice moment gata pentru a răspunde, la cele mai înalte standarde de calitate, oricăror nevoi şi dorinţe ale pacienţilor. Astfel, în clinica noastră, stomatologia este un concept plasat între familiaritatea mediului şi caracterul multidisciplinar, în general, aplicat tratării cazurilor 

Aida Pascale, manager Etiquette Medical Center

Medicii ortodonţi ai clinicii Etiquette Medical Center , din Târgovişte, îți pun la dispoziție un foarte performant aparat dentar invizibil în Târgoviște. Oferim pacienţilor noștri cele mai adecvate tratamente de aliniere a dinţilor cu defect de poziţionare pe arcadă.

 

În această clinică, modernitatea nu se limitează la modernizarea continuă a clinicii și la dotarea cu cele mai avansate echipamente medicale, dispozitive şi materiale, dar și la tratamentele inovatoare.

Printre acestea se numără, în domeniul ortodonţiei, şi Incognito, un excelent aparat dentar, care se bucură de o solicitare din ce în ce mai frecventă.

“Cele patru cabinete stomatologice, sala confortabilă de așteptare, camera de sterilizare și laboratorul de tehnică dentară sunt în orice moment gata pentru a răspunde, la cele mai înalte standarde de calitate, oricăror nevoi şi dorinţe ale pacienţilor. Astfel, în clinica noastră, stomatologia este un concept plasat între familiaritatea mediului şi caracterul multidisciplinar, în general, aplicat tratării cazurilor ”, ţine să sublinieze managerul clinicii,  Dr. Aida Maria Pascale.

Ceea ce această clinică are special este interesul cu totul special manifestat faţă de pacient, faţă de necesitățile, dorințele sale, dar și faţă de confortul pe care acesta vrea să îl resimtă.

Confort, multidisciplinaritate, tratamente şi echipamente performante

Şi atunci, pe lângă profesionalismul actului medical, totul este conceput şi aplicat în scopul eliminării oricăror temeri sau prejudecăţi din partea pacientului şi a cooperării lui cu deplină satisfacție încredere la bunul mers al tratamentului.

 

Clinica pune la dispoziţia pacienților săi o gamă bogată de aparate dentare, dintre care aceștia, la sfatul medicului specialist, îl pot alege pe cel mai potrivit situaţiei lor clinice şi necesităților.

 

Printre ele se numără şi aparatele dentare linguale, cunoscute și sub numele de aparate dentare invizibile, care sunt plasate pe fața interioară a dinților (faţa linguală, sau orală). Aceste aparate  sunt, așadar, invizibile din exterior.

Sunt potrivite pentru corectarea malocluziilor de mai multe tipuri. Incognito Lite, de exemplu, este un aparat dentar invizibil, conceput special pentru cei șase dinți frontali.

 

Incognito – un excelent aparat dentar invizibil în Târgoviște

 

Dintre aparatele dentare linguale, cea mai populară este seria Incognito.

Brackeții sunt proiectați pentru a se baza pe sistemul de autoligare, folosind autoligaturi, sistem care le face a fi mult la confortabile la purtare.

Este vorba despre un tratament ortodontic care se realizează în trei timpi, fiecare etapă implicând software-ul de predicție și aparatul dentar personalizat.

“Firele conectoare ale pieselor de presiune (plăcuţe, sau brackeţi) trebuie înlocuite cel puțin o dată pe tot parcursul tratamentului.

Avantajul esenţial constă, pe lângă rațiunea estetică, în rapiditatea fabricării sale.

Software-ul este capabil să determine cea mai bună rută și cele mai favorabile unghiuri de mișcare a dinților spre poziţia corectă.”, aduce lămuriri Dr. Anca Nenovici, Specialist Ortodonţie şi Ortopedie Dento-Facială.

Durata de purtare pentru un aparat dentar invizibil este de la 6 luni la 2 ani, în funcție de gravitatea afecțiunii.

Este frecventă şi alegerea pacienţilor referitoare la purtarea unui aparat dentar lingual din ceramică transparentă pe arcada inferioară și a unui aparat dentar metalic pe arcada superioară, pentru a fi eliminate grijile cu privire la observarea, din exterior, a purtării lor.

Călătoria medicală restauratoare prin modernitatea clinicii Etiquette Medical Center duce pacientul, în mod garantat, către satisfacție şi câştigarea încrederii în propria persoană.

Obține cât mai curând zâmbetul mult dorit, cu aparat dentar invizibil în Târgoviște!

Programează-te neîntârziat pentru o primă consultație la unul dintre specialiştii noștri.

 

Contact Etiquette Medical Center    

    Calea Domnească 159, Târgoviște

   0245 210 516

   0765 217 803

   office@etiquettemed.ro

   www.etiquettemed.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata