Art Implant anunță importanța igienei orale pentru posesorii de implanturi dentare

BUCURESTI - 20 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Art Implant, o clinică stomatologică de renume din București, anunță publicul despre importanța igienei orale pentru posesorii de implanturi dentare.

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

Implanturile dentare sunt o opțiune durabilă și estetică pentru a înlocui dinții lipsă sau deteriorați, dar pentru ca acestea să dureze cât mai mult și să rămână sănătoase, este necesară o îngrijire orală adecvată.

 

La Art Implant, medicii noștri specialiști în implantologie dentară recomandă pacienților să adopte o rutină riguroasă de igienă orală, inclusiv periajul dinților cu pastă de dinți cu fluor, utilizarea aței dentare și a soluțiilor de clătire, precum și vizite regulate la dentist pentru control și curățare profesională.

 

Este important să se înțeleagă că implanturile dentare necesită aceeași îngrijire ca și dinții naturali. O igienă orală adecvată poate ajuta la prevenirea acumulării placii bacteriene și a tartrului, care pot duce la infecții și pierderea implantului.

 

Invităm pacienții noștri care au implanturi dentare să programeze o vizită la clinica noastră pentru a discuta despre rutina lor de îngrijire orală și pentru a primi sfaturi personalizate. Împreună, putem asigura durabilitatea și sănătatea implanturilor dentare. Nu ezitați să ne contactați pentru a programa o vizită.

 

Contact:

Bulevardul Corneliu Coposu, București

0731 321 111

artimplant@artimplant.ro

https://www.artimplant.ro/

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/art-implant-anunta-importanta-igienei-orale-pentru-posesorii-de-implanturi-dentare