Artistic Dent și inovația în stomatologie: Descoperă beneficiile implanturilor ceramice

BUCURESTI - 19 mai 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Artistic Dent, un lider recunoscut în domeniul stomatologiei moderne, este mândru să anunțe introducerea implanturilor ceramice în portofoliul său de servicii, o mișcare revoluționară care redefinește standardul pentru îngrijirea orală de calitate.

Implant dentar ceramic

Implant dentar ceramic

Artistic Dent, un lider recunoscut în domeniul stomatologiei moderne, este mândru să anunțe introducerea implanturilor ceramice în portofoliul său de servicii, o mișcare revoluționară care redefinește standardul pentru îngrijirea orală de calitate.

Implanturile ceramice reprezintă ultima inovație în domeniul îngrijirii dentare. Sunt rezultatul unui efort susținut de cercetare și dezvoltare, fiind create pentru a oferi o soluție mai naturală și mai durabilă pentru pierderea dinților.

"Ne străduim mereu să fim în fruntea inovației în stomatologie și suntem încântați să oferim acum implanturi ceramice clienților noștri", a declarat Dr. Sorin Găgeanu, fondatorul și conducătorul clinicii Artistic Dent. "Aceste implanturi sunt o adevărată revoluție în domeniu, oferind o alternativă mai sănătoasă și mai estetică pentru pacienți."

Implanturile ceramice sunt făcute din oxid de zirconiu, un material biocompatibil care se integrează perfect cu osul maxilar. Spre deosebire de implanturile tradiționale din titan, implanturile ceramice sunt complet albe, arătând și simțindu-se exact ca un dinte natural. Ele au capacitatea de a rezista la presiuni mari, ceea ce le face o opțiune durabilă și de lungă durată.

Artistic Dent și-a îmbunătățit semnificativ calitatea serviciilor și a rezultatelor oferite pacienților prin utilizarea implanturilor ceramice. De la îmbunătățirea aspectului estetic până la îmbunătățirea confortului și funcționalității, beneficiile utilizării implantului ceramic sunt multiple.

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/artistic-dent-si-inovatia-in-stomatologie-descopera-beneficiile-implanturilor-ceramice