Ce soluție să alegi pentru înlocuirea un dinte extras? Clinica stomatologică Dr. Vlădău Studio Brașov are răspunsul!

Brasov - 18 noiembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cel mai frumos lucru pe care îl poate face un om este să zâmbească. Atunci când zâmbim creierul nostru elimină multă serotonină, foarte benefică organismului fiind cunoscută în limbaj popular ca hormonul fericirii.

implant dentar brasov

implant dentar brasov

 Dacă vorbim despre o extracție obișnuită cel mai indicat este ca implantul dentar să fie inserat atunci sau la cel mult 3-4 săptămâni de la aceasta. 

Dr. Mircea Vlădău, medic implantolog

Dar oare ce îi trebuie unui om pentru a zâmbi? Motive de fericire dar și un zâmbet frumos și complet!

Clinica stomatologică Dr. Vlădău Studio aduce tehnologia implanturilor performante în Brașov, într-un cadru modern și primitor.

Implantul dentar este singurul tratament stomatologic care înlocuiește cu adevărat rădăcina unui dinte pierdut.

Ce sunt implanturile dentare?

Implanturile dentare sunt de obicei realizate din titan și sunt similare ca formă și dimensiune cu rădăcina naturală a dinților. Acestea arată și se comportă la fel, fiind biocompatibile cu orice tip de os maxilar.

Pe lângă funcțiile estetice pe care le readuc la viață, acestea reabilitează și aspectele funcționale ale danturii dvs.

 

Efectele negative ale lipsei dinților:

- Schimbă fizionomia feței

- Afectează procesul de masticație

- Favoritează resorbția gingivală

- Reduce estetica zâmbetului

- Deformează mușcătura

- Favorizează migrarea dinților vecini

- Favoritează tocirea dinților invecinați, predispuși la carii

Tratamentul cu implant dentar Brașov este  soluția ideală pentru toate persoanele cu o stare de sănătate buna, inserarea fiind indicată dupa ce osul maxilar s-a oprit din creștere, prin urmare nu sunt recomandate în cazul pacienților tineri, cu varsta sub 18 ani, decât în cazuri excepționale.

 

Ce recomandă medicii implantologi de la clinica Dr. Vlădău Studio?

Tratamentele noastre cu implant dentar Brașov sunt concepute pentru a imita perfect structura rădăcinii dinților naturali. Ele sunt plasate direct în maxilarul pacientului, pentru a oferi un suport stabil și sigur pentru dinții de înlocuire (coroane/punți dentare).

Nu este nevoie să vă faceți griji că aceștia vor cădea sau se vor deplasa, așa cum pot face alte tipuri de proteze. Odată ce un implant dentar a fost introdus în maxilar, acesta va fuziona perfect cu osul în timp și va deveni la fel de puternic ca orice altă rădăcină dentară.

Acest lucru înseamnă că nici nu va trebui să vă faceți griji cu privire la înlocuirea lor la fiecare câțiva ani!

 

De ce să nu amâni un astfel de tratament?

Atunci când ai dinți lipsă, încrederea în sine și în puterea zâmbetului tău scade astfel apar frustrările estetice. Pe plan funcțional acestea se observă în momentul în care pronunția cuvintelor este defectuasă, atunci când alimentele nu mai pot fi mestecate în mod corect, astfel pot apărea și tulburările digestive.

Cu toate acestea există și alte probleme care pot aparea în procesul de amânare al tratamentului cu implant dentar Brașov.

Medicii implantologi de la clinica stomatologică Dr. Vlădău Studio oferă servicii moderne de inserare a implantului dentar și garantează seriozitatea unei intervenții de care veți fi pe deplin mulțumit, fără a vă face griji de disconfort, atât în momentul operației cât și după.

Dacă te confrunți cu pierderi dentare și îți dorești un zâmbet reconstruit, te așteptâm în clinica noastră din Brașov pentru o programare cu medicii implantologi, astfel încât să stabilim împreuna planul dvs. de tratament personalizat.

 

Contact Dr. Vladau Studio

Adresă

Strada 13 Decembrie Nr. 1, Brașov, România

Telefon

0268 474 701

Email

office@vladau.ro

Website

www.vladaustudio.ro

 

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata