Centrul YTS Dental View-Aviatorilor şi radiografii dentare digitale sector 1: con-stanta excelenţei

BUCURESTI - 24 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Compania medicală YTS Dental View, constând în prima şi cea mai mare reţea de centre de imagistică dentară digitală din România (opt centre în Bucureşti şi Oradea) se angajează, pe mai departe, în oferirea, cu ajutorul tehnologiei de ultimă generaţie şi a specialiştilor cu înaltă expertiză, de servicii imagistice superioare.

radiografii dentare digitale sector 1

radiografii dentare digitale sector 1

 Specialiştii care lucrează în acest centru ştiu că avantajul adus de radiologia digitală a ultimilor ani umple în mod fericit insuficienţa radiologiei clasice, pe film, incapacitatea radiologilor de a vizualiza în mod superior detaliile imaginilor captate. 

Unul dintre specialiştii radiologi ai centrului YTS Dental View - Aviatorilor

Conştienţi de faptul că în lumea actuală, evoluată din punct de vedere tehnologic, nu numai domeniul medicinii, ci și domeniul stomatologiei are nevoie de instrumente noi pentru a oferi pacienților cea mai bună îngrijire oro-dentară, specialiştii YTS Dental View au inclus în practica lor curentă un astfel de echipament.

Prin radiografii dentare digitale sector 1, precum radiografiile intraorale periapicale, retroalveolare, bitewing, ocluzale sau panoramice, medicii stomatologi sunt în stare a oferi tipul corect de tratament odată ce diagnosticul adecvat a fost pus, deoarece ei sunt, astfel, capabili să identifice cauza principală a problemelor oro-dentare.

 

Radiologia digitală şi preţiosul ajutor acordat medicilor clinicieni

Centrul YTS-Dental View din Bd. Aviatorilor, sector 1, Bucureşti se bazează pe radiologia digitală efectuată cu echipamentul avansat MORITA Viewer iX. Pentru că, alături de celelalte centre ale companiei, şi această unitate medicală a dorit să ţină pasul cu cele mai recente progrese în ceea ce priveşte echipamentele de radiologie digitală.

 “Specialiştii care lucrează în acest centru ştiu că avantajul adus de radiologia digitală a ultimilor ani umple în mod fericit insuficienţa radiologiei clasice, pe film, incapacitatea radiologilor de a vizualiza în mod superior detaliile imaginilor captate”, consideră unul dintre specialiştii radiologi ai centrului YTS Dental View - Aviatorilor.

 Radiologii centrului YTS Dental View din Bd. Aviatorilor păstrează legătura şi colaborează constant cu companiile producătoare de vârf, precum şi cu distribuitorii lor, pentru a fi în stare să îşi actualizeze dotările  cu cele mai noi şi avansate echipamente tehnologice. Astfel, ei furnizează medicilor datele de care aceştia au nevoie pentru a putea restrânge eficient sarcina depistării cauzei durerii şi a tratării ei cu uşurinţă.

 De asemenea, mulţumită radiografiilor digitale oferite de specialiştii centrului Dental View- Aviatorilor, din cadrul radiografii dentare digitale sector 1, medicii stomatologi ai variilor specialităţi pot să îşi dezvolte profesia de îngrijire dentară şi să trateze cât mai mulţi pacienţi atraşi de corectitudinea şi nivelul înalt al actului medical practicat de către ei.

 

Caracteristici esenţiale ale echipamentului MORITA Veraview iX

“Echipamentul radiologic MORITA Veraview iX oferă fie imagini analogice, fie imagini digitale la o calitate excelentă. Un braț flexibil de sprijin și un laser de poziționare facilitează setarea exactă a zonei de înregistrare. Datorită designului său compact, dispozitivul este ușor de utilizat și ușor de poziționat. Conul transparent oferă o vizibilitate excelentă”, oferă detalii un alt specialist radiolog al centrului YTS Dental View - Aviatorilor.

În cazul acestui echipament există o funcţie de poziţionare cu LED-uri: 2 fasciule de lumini LED converg într-un punct și confirmă optic poziția corectă pentru expunerea la raze X.

Capul și brațul de sprijin pot fi ajustate cu ușurință de către operatorul radiolog sau de către medicul radiolog, datorită greutății lor reduse.

Dispozitivul realizează şi monitorizarea constantă a tensiunii. Datorită generatorului de curent continuu de înaltă frecvență, dispozitivul produce raze X care lucrează cu o doză mai mică de radiaţie în comparație cu dispozitivele cu curent alternativ (tensiunea tubului fie 60 kV, fie 70 kV).

Un timp optim de expunere poate fi stabilit funcţie de optarea spre înregistrări digitale sau analogice. Panoul de control iluminat permite reprezentare vizuală a setărilor curente pentru a fi evitate erorile.

Echipamentul MORITA Viewer iX este utilizat, în centrul YTS Dental View-Aviatorilor, pentru radiografii dentare digitale sector 1, cu cele 3 lungimi ale sale de braț şi cu un scaun, pentru pacient, cu reglare a înălţimii.

 

Centrul YTS Dental View din Bd. Aviatorilor vă aşteaptă!

Înaintea începerii tratamentului, este necesar ca medicul să vizualizeze în detaliu şi în ansamblu situaţia dvs. oro-dentară. Centrul YTS Dental View din Bd. Aviatorilor 63 vă aşteaptă, cu servicii şi tehnologie de top, să-i treceţi pragul.

Nu ezitaţi în a realiza aici, la  YTS Dental View - Aviatorilor, această etapă de început a planului restaurării dvs. dentare, a obţinerii acelui zâmbet pe care vi l-aţi dorit dintotdeauna!

 

Contact:     

Bd. Aviatorilor 63, București

021.9878

www.dentalview.ro

office@dentalview.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata