Clinica House of Beauty şi faţetele dentare E-max – continua perfecţionare stomatologică

BUCURESTI - 8 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Experții noștri în zâmbete perfecte îți stau la dispoziție în clinica House of Beauty din Pipera.

Fatete dentare spectaculoase la House Of Beauty

Fatete dentare spectaculoase la House Of Beauty

 Faţetele dentare E-max sunt preferate la noi în clinică pentru înfrumusețarea dinților. Materialul ceramic permite producerea fațetelor foarte subțiri, datorită rezistenței sale la fracturare și a rezistenței biaxiale mai mari, comparativ cu alte materiale”. 

Dr. Jona Yousif, medic stomatolog coordonator şi specialist în estetică dentară

Clinica House of Beauty, din Pipera, este o clinică de elită în domeniul stomatologiei estetice faciale şi dentare. Colectivul de medici, selecţionaţi pe bază de experientă şi palmares naţional şi internaţional, îşi anunţă publicul (actuali sau potenţiali pacienţi) că se pot baza, în continuare, pe tratamentele lor de cea mai înaltă calitate, inclusiv pe restaurările estetice cu faţete dentare E-max.

În ultimii ani, şi la clinica House of Beauty, din Pipera, se poate spune că restaurările estetice pe bază de faţete dentare au devenit tratamente clasice, conservatoare. Iar aceasta datorită cerinţei crescute de aplicare pe dinţi a unor astfel de dispozitive, datorită popularităţii şi calităţii restaurărilor efectuate de experţii de aici.

Din varietatea de faţete utilizate, se detaşează calitativ faţete dentare E-max, al căror material ceramic este disilicatul de litiu, numit şi “ceramică de sticlă”. Proprietăţile mai bune în comparație cu alte materiale ale acestuia face posibilă producerea celor mai subțiri şi aspectuoase faţete.

La House of Beauty Clinic orice raport de caz poate descrie desfăşurarea suplă şi pe deplin confortabilă pentru pacient a procedurii clinice complete, de la planificarea tratamentului până la cimentarea faţetelor dentare E-max sau a altor faţete ceramice.

Pacienții sunt informați asupra planului de tratament. Pregătirea dinților este întreprinsă folosind freze special destinate pregătirii dinţilor pentru primirea faţetelor de porţelan. Stratul de smalţ eliminat în cazul faţetelor dentare E-max este mai mic decât cel eliminat în cazul pregătirii dinţilor pentru primirea faţetelor de porţelan obişnuit.  

Fațetele ceramice cu disilicat de litiu sunt minim invazive, deoarece, după cum s-a menţionat, acestea necesită o şlefuire foarte redusă a smalţului dentar. Faţete dentare E-max sunt realizate în mod personalizat la clinica House of Beauty şi sunt deosebit de apreciate din punct de vedere estetic datorită atributelor lor şi similarităţii spectaculoase cu smalţul dentar natural.

Una dintre cele mai mari provocări ale stomatologiei estetice este refacerea dinților anteriori.

Pe lângă funcţionalitate şi fonaţie, aceasta se plasează printre cele mai importante subiecte stomatologice.

Pentru rezolvarea probleme estetice cum ar fi culoarea, anomaliile structurale și anomaliile în poziția dinților anteriori, tehnica preferată şi cel mai frecvent practicată în clinica House of Beauty este acoperirea dinților cu faţete dentare. Aceasta, desigur, în afara aplicării altui tip de tratament restaurator, cum este cel protetic.

Dr. Jona Yousif, medic stomatolog coordonator şi specialist în estetică dentară şi restaurativă al clinicii House of Beauty subliniază: “Proprietățile mecanice și optice ale materialelor ceramice silicate şi ale smalţului dentar natural sunt similare. Prin urmare, acest material, disilicatul de litiu, respectiv faţetele dentare E-max sunt preferate la noi în clinică pentru înlocuirea smalțului pierdut prin pregătirea dintelui. Materialul ceramic disilicat de litiu permite producerea furnirurilor subțiri, datorită rezistenței la fracturare și a rezistenței biaxiale mai mari, comparativ cu alte materiale”.

Dezavantajele majore ale coroanelor cu acoperire completă includ îndepărtarea excesivă a structurii dentare sănătoase și deteriorarea țesuturilor moi adiacente. Obiectivul fiecărui produs sau procedură utilizată în stomatologie este de a oferi un tratament minim invaziv.

Prin urmare, utilizarea fațetelor dentare a crescut în ultimii ani datorită esteticii mai bune și a invazivității minime.

Printre avantajele şi atributele restaurărilor estetice cu faţete dentare E-max pot fi menţionate:

-Utilizarea dispozitivelor şi a materialelor aferente lor în grosimi mici și la o transluciditate foarte bună;

-Realizarea faţetelor într-o gamă coloristică variată,  în scopul potrivirii şi a alegerii de către pacient a unei nuanţe cât mai apropiate de culoarea naturală a dinţilor săi;

-Durabilitatea și longevitatea restaurărilor ceramice este superioară fațetelor compozite directe, cu condiția efectuării corecte a procedurii clinice şi a întreţinerii corecte de către pacient;

-Porțelanul feldspatic sinterizat sau ceramica din sticlă presată la cald sunt materialele aparţinând categoriei “porțelan”, indicate, în mod obișnuit, pentru a fi utilizate ca faţetă.

Fie că este vorba despre o recondiţionare a danturii legate de fractură, de sensibilitate, de decolorare sau malaliniere dentară, rezervaţi-vă cât mai curând o consultaţie stomatologică la unul dintre specialiştii House of Beauty Clinic sau la un coordonator de tratament.

“Realizăm, în cele mai favorabile condiţii de rapiditate şi fiabilitate, această intervenţie dentară estetică. Planurile noastre de abordare şi refacere a zâmbetului pacienţilor sunt concepute în funcție de nevoile fiecărui individ. Acest angajament, pe care îl respectăm, pentru abordarea personalizată a zâmbetului ne permite să oferim rezultatele de înalt nivel, care ne consolidează reputaţia”, mai ţine să precizeze Dr. Jona Yousif.

Contact:

   Bd. Pipera, Nr. 59B, Parter, Bucuresti, Ilfov

   +40755 354 555

   contact@hobclinic.ro

   www.hobclinic.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata