Clinica iDentify: misiunea restaurărilor protetice şi pasiunea pentru stomatologie

Baia Mare - 5 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Dacă aveți nevoie de proteze dentare pentru a vă înlocui dinții lipsă, echipa prietenoasă și profesionistă de la iDentify vă poate ajuta să vă refaceţi zâmbetul și să vă recâștigați încrederea în calitatea reprezentării în lume a propriei persoane.

Te așteptăm la iDentify!

Te așteptăm la iDentify!

 În clinica iDentify oferim o gamă largă de tipuri de proteze cum ar fi protezele totale și parțiale, protezele pe implanturi și protezele imediate, reparațiile și readaptările protezelor și multe altele. Te vom ajuta să rezolvi toate problemele protezei tale, cu atenție și fără durere, cu cea mai mare grijă și cu profesionalism 

Dr. Mihai Călin Galea

Prestigioasa clinică stomatologică iDentify, din Baia Mare, este cunoscută ca o clinică ce își desfașoară activitatea sub parametri clar definiți de calitate, dar şi în condiții de continuă perfecţionare a cadrelor sale medicale.

 

Unitatea consideră că adaptarea permanentă, atât teoretică, cât şi practică, la progresul în domeniu, împreună cu necesitatea de a ţine pasul constant cu evoluţia tehnologică reprezintă deziderate obligatorii, garanţia perpetuării brandului “iDentify”.

Protetica dentară prin proteze fixe şi mobile reprezintă una dintre specialităţile în care clinica excelează. Dispozitivele protetice de cea mai înaltă calitate realizate şi montate aici îndeplinesc atât funcţia de înlocuire a dinţilor lipsă, cât şi pe cea de igienizare temeinică, prin posibilitatea scoaterii lor de pe arcadă .

Aceste dispozitive protetice sunt susținute de țesuturile cavității bucale înconjurătoare.

Este vorba mai ales despre protezele tradiţionale, acrilice, sau de cele metalo-acrilice (scheletate) detaşabile, alte modele de proteze putând depinde de ataşarea pe implanturi dentare sau pe dinţii naturali.

 

Boala parodontală, cariile şi defecte cauzate de datele genetice

În tara noastră, mulţi români suferă de boli parodontale şi de carii dentare, precum și de afecţiuni sau de defecte ale dentiţiei, care au la bază cauze genetice. De asemenea, îmbătrânirea, uzura şi degradarea naturală a dinţilor se asociază, în mod firesc, cu necesitatea utilizării protezelor dentare.

“Dispozitivele noastre protetice pot reface în aşa măsură fizionomia şi lipsa dinţilor, încât îmbătrânirea nu mai trebuie să fie asociată cu acel aspect inestetic produs de pierderea dinţilor, cu toate neajunsurile sale de ordin funcţional, inclusiv cu zâmbetul nefiresc”, afirmă Dr. Mariana Mois-Borka, reputat medic de stomatologie generală.

Dacă ai nevoie de proteze dentare pentru a îți înlocui dinții lipsă, echipa prietenoasă și profesionistă de la iDentify te poate ajuta să îți refaceţi zâmbetul și să îți recâștigați încrederea în calitatea reprezentării în lume a propriei persoane.

 

De la gama completă de servicii la ataşamentul faţă de pacient

Laboratorul de tehnică dentară produce şi adaptează proteze dentare diverse, de o ireproşabilă calitate. De asemenea, laboratorul oferă reparații obişnuite, dar și reparații în aceeași zi, priceperea experţilor tehnicieni fiind în acord cu necesităţile cât mai urgent rezolvabile şi cu răbdarea dvs., întotdeauna limitată.

 

Calitatea personalului medical

Rezervând o consultație și o examinare la clinica iDentify știi că alegi serviciile celor care îți respectă nevoile şi sar imediat în sprijinul tău. Iar aici nu mai este vorba doar despre calitatea medicală propriu-zisă, ci de mai mult – de empatie, de calitate morală umană şi de deontologie profesională.

De asemenea, aici beneficiezi de consultaţii pline de ataşament şi responsabilitate pentru pacient şi demersul lui terapeutic, de amprente, modele, examinări şi evaluări radiologice fidele, de tehnologia Digital Smile Design, care ajută la anticiparea rezultatului. Calificarea medicilor fiind corelată cu expertiza de înalt nivel a tehnicienilor dentari, cei care confecţionează toate dispozitivele protetice, provizorii sau definitive.

Pregătirea temeinică a personalului medical, racordarea lui constantă la noutăţile domeniului stomatologic permit membrilor săi să implementeze cele mai moderne, mai evoluate şi  eficiente tratamente, de la cele mai simple până la cele mai complexe.

 

Retușarea protezei

Legat de reparaţii (şi ce purtător de proteză nu le solicită la un moment dat?), indiferent cât de mică sau mare nevoie ai de adecvarea, retuşarea, repararea unei proteze pentru o corectă, stabilă şi confortabilă montare sau fidelă reaşezare pe arcadă, la clinica iDentify îți pot fi satisfăcute cu ușurință nevoile.

Aceasta, datorită experienței de ani de zile a medicilor stomatologi, dar mai ales (la acest sector) a tehnicienilor dentari, adevăraţi maeştri ai domeniului.

 

Nu ezita în a solicita, în problema refacerii esteticii şi funcţionalităţii dinţilor tăi, sprijinul medicilor stomatologi proteticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify, specialişti care te aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Programează-te acum pentru o consultație la iDentify.

Cele trei locații în care îi poți găsi sunt:

1. Strada Progresului 2A, Baia Mare, Maramures

Telefon: +40362 424 228/ +40722 532 024

 

2. Bulevardul Republicii, nr. 22, Baia Mare, Maramures

Telefon: +40262 227 954/  +40747 828 151

 

3. Strada Tineretului 9-11, Targu Lapus

Telefon: +40746 906 368/ +40748 547 196

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata