Clinica iDentify – sau cum se scrie epica unui laser dentar (BIOLASE Epic X)

Baia Mare - 8 martie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica iDentify reface zâmbete și dăruiește încredere, oferind siguranță, prin tratamente stomatologice de calitate, efectuate cu echipamente avansate, ce reduc durerea și eficientizează rezultatele.

 Utilizând tehnologii avansate precum stomatologia cu laser, garantăm pacienților noștri siguranța și tindem spre bunăstarea lor emoțională, eliminând utilizarea echipamentelor și aparatelor care pot provoca stres. 

Dr. Olivia Daiana Duda, medic de stomatologie generală la IDentify,

Clinica de excelenţă în stomatologie iDentify, din Baia Mare, utilizează, în cadrul tuturor tratamentelor stomatologice pe care le efectuează, tehnologii de ultimă generaţie. Echipamentele avansate permit specialiştilor abordarea clinică de detaliu, fineţe şi profunzime, acurateţea evaluărilor şi intervenţiilor asigurând succesul şi  prestigiul acestei unităţi medicale.

Medicii stomatologi cu înaltă expertiză ai acestei unităţi medicale lucrează cu laserul BIOLASE Epic X, care, mai mult decât un laser de țesut moale, este capabil de a extinde tratamentele și în domeniul albirii dinţilor sau al “terapiei durerii”.

Corpul medical al acestei clinici îşi anunţă actualii sau viitorii pacienţi, publicul larg, asupra deciziei de continuare a tratamentelor ce includ utilizarea laserului la aceiaşi parametri ai înaltei calităţi şi responsabilităţi profesionale.

Cuvântul “laser” este de fapt un acronim pentru „amplificarea luminii prin emisia stimulată de radiații”. Laserul marca BIOLASE crează energie luminoasă într-o singură lungime de undă, care produce un fascicul foarte focalizat. Această lumină laser produce o reacție atunci când lovește țesutul, permițându-i medicului stomatolog să îndepărteze sau să remodeleze țesutul cu precizie şi fineţe.

Laserul Dentar BIOLASE Epic X poate fi folosit în cadrul următoarelor tratamente:

• Albire dentară

• Terapia durerii

• Plastia țesuturilor moi gingivale

• Tratamente de chirurgie parodontală.

Laserele înlocuiesc instrumentele tradiționale în multe domenii ale medicinei, iar stomatologia nu face excepție. Laserele dentare BIOLASE® permit efectuarea majorității procedurilor cu găurire minimă și adesea fără anestezie. Laserul este capabil să îndepărteze atât țesuturile tari, cât și pe cele moi și să elimine necesitatea utilizării acului, turbinei sau bisturiului.

Laserul cu diodă Epic™ X este un dispozitiv chirurgical şi terapeutic aflat în avangarda tehnologiei. Epic™ X este cea mai recentă inovaţie cu laser de la BIOLASE®.

Tehnologia laser BIOLASE înseamnă că pot fi efectuate mai multe proceduri în timpul unei singure întâlniri. Aproape orice pacient poate fi un candidat pentru stomatologia cu laser. Restricţiile sunt foarte puţine în acest domeniu.

“De pildă, dacă pacientul are nevoie de conturarea gingiei sau de eliminarea buzunarelor create de bolile gingivale, a buzunarelor parodontale. În acestea şi în multe alte cazuri, energia laserului înlocuiește nevoia de bisturiu în cadrul procedurilor, ceea ce face ca tratarea şi recuperarea  pacientului să fie confortabile și ușoare.  De asemenea, energia laserului este capabilă de a steriliza și închide instantaneu inciziile, nemaifiind nevoie de clasicele suturi chirurgicale”, afirmă Dr. Nora Florescu, reputat medic de stomatologie generală al acestei clinici.

Totuși, dacă există probleme legate de rezistența dinților, este posibil ca pacientul să nu poată fi un candidat bun pentru tratamente stomatologice cu laser. În plus, laserele nu pot fi utilizate pe dinții purtători de aşa numitele “plombe argintii”, de amalgam.

Dacă pacientul optează pentru albirea cu laser a dinţilor, medicul dentist va plasa pe dinți un gel gros de albire și va aşeza pacientului ochelari speciali pentru protecţia ochilor de lumina laserului. Odată ce soluția de albire se află pe dinți, dentistul va introduce în gură un dispozitiv laser asemănător unei baghete, care va emite o lumină puternică asupra dinților acoperiți cu gel.

Căldura provenită de la echipamentul laser încălzește substanţa de albire, astfel încât ca ea să funcționeze rapid în albirea dinților pacientului. Majoritatea tratamentelor cu laser durează între 15 și 60 de minute.

Cu referire la stomatologia holistică şi la starea de bine a pacientul ca deziderat integrator, Dr. Olivia Daiana Duda, medic de stomatologie generală la IDentify, afirmă că: “Utilizând tehnologii avansate precum stomatologia cu laser, garantăm pacienților noștri siguranța, eliminând utilizarea echipamentelor și aparatelor care pot provoca stres”.

Nu ezitaţi în a solicita, în problema refacerii esteticii dinţilor dvs., sprijinul medicilor stomatologi cosmeticieni de înalt nivel profesional ai Clinicii iDentify, specialişti care vă aşteaptă cu căldură, cu deplină responsabilitate şi cu cel mai bun raport calitate-preţ al unui serviciu stomatologic individualizat!

Stomatologie Baia Mare - Cele trei locații în care ne desfășurăm activitatea stomatologică sunt:

1.     Strada Progresului 2A, Baia Mare, Maramureș – CLINICA NOUĂ

Telefon: +40362 424 228/ +40722 532 024

2.     Bulevardul Republicii, nr. 22, Baia Mare, Maramureș

Telefon: +40262 227 954/  +40747 828 151

3.     Strada Tineretului 9-11, Târgu Lapus

Telefon: +40746 906 368/ +40748 547 196

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-identify-sau-cum-se-scrie-epica-unui-laser-dentar-biolase-epic-x