Clinica In Smile Introduce Metoda Fast and Fixed în Iași: Zâmbet Perfect în Doar 24 de Ore

Iasi - 13 iulie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica In Smile, recunoscută pentru oferirea de servicii stomatologice de înaltă calitate și soluții inovatoare în domeniul îngrijirii orale, este încântată să anunțe lansarea serviciului Fast and Fixed în Iași.

Fast and Fixed

Fast and Fixed

Clinica In Smile, recunoscută pentru oferirea de servicii stomatologice de înaltă calitate și soluții inovatoare în domeniul îngrijirii orale, este încântată să anunțe lansarea serviciului Fast and Fixed în Iași. Cu acest nou serviciu, pacienții pot avea un zâmbet perfect în doar 24 de ore.

Această metodă reprezintă o alternativă excelentă pentru pacienții care doresc o soluție rapidă, sigură și de lungă durată pentru înlocuirea dinților lipsă. Fast and Fixed este un concept unic care combină tehnologia de vârf cu expertiza medicală de înalt nivel pentru a oferi pacienților rezultate extraordinare într-un timp record.

Metoda Fast and Fixed, care a cucerit deja milioane de pacienți în întreaga lume, presupune inserarea de implanturi dentare și confecționarea de proteze fixe într-un interval de 24 de ore. Datorită acestei tehnologii avansate, pacienții pot evita procedurile chirurgicale complexe și timpul îndelungat de recuperare, obținând un zâmbet complet și funcțional în doar o zi.

"Această inovație ne permite să oferim pacienților noștri soluții de înlocuire a dinților lipsă mai rapide și mai eficiente. Suntem convinși că această nouă ofertă va avea un impact pozitiv asupra calității vieții pacienților noștri.” a declarat Dr. Adrian Ionuț Zaharia.

Clinica In Smile a făcut întotdeauna eforturi pentru a rămâne în fruntea tehnologiei dentare și pentru a oferi cele mai bune soluții de îngrijire orală pentru pacienții săi. Introducerea metodei Fast and Fixed în Iași demonstrează angajamentul clinicii noastre față de inovație și îmbunătățirea continuă a serviciilor oferite.

Pentru mai multe informații despre serviciul Fast and Fixed în Iași oferit de Clinica In Smile sau pentru a programa o consultație, vă rugăm să vizitați site-ul clinicii sau să contactați echipa prin telefon sau e-mail.

Contact:

Strada Cazărmilor nr.19, Iași (în spatele Pieței Păcurari)

0745 131 600

insmileclinic@gmail.com

https://insmile.ro/

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-in-smile-introduce-metoda-fast-and-fixed-in-iasi-zambet-perfect-in-doar-24-de-ore