Clinica stomatologică Artistic Dent demontează mitul durerii la dentist

BUCURESTI - 19 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Echipa noastră medicală de la clinica stomatologică Artistic Dent si-a propus să practice stomatologia într-un mod diferit. Ieșind din tipare, vrem să demontăm mitul durerii la stomatolog cu blândețe, răbdare și tehnici inovative.

implant dentar Straumann

implant dentar Straumann

 Stim cât de important este aspectul zâmbetului pentru fiecare pacient, de aceea ne dăm tot interesul pentru a executa lucrări durabile și cu aspect cât mai natural.  

Sorin Găgeanu medic specializat pe implantologie

Prin comunicare și metode noi de relaxare nici nu veți simți mana doctorului implantolog în timpul implanării unei rădăcini artificiale.

 

Ce ne dorim pentru pacienții noștri?

Ne dorim ca vizita la Artistic Dent să fie la fel de relaxantă pentru pacienți ca mersul la SPA în timp ce medicii noștri le vor îngriji estetica zâmbetului și sănătatea orală.

De ani de zile suntem obișnuiți că nevoia de acceptare în societate este mare, iar date fiind vremurile actuale un zâmbet frumos ne poate crește încrederea de sine. Atunci când avem un dinte  sau mai mulți lipsă simțim de cele mai multe ori o reținere în a zâmbi, fapt ce ne scade încrederea după care toți tânjum.

După după lungi încercări a fost descoperită soluția recăpătării increderii de sine chiar dacă avem unul sau mai mulți dinți lipsă. Această soluție este implantul dentar Straumann!

 

Misiunea clinicii noastre

Este aceea de a pune foarte mare accent pe calitatea materialelor utilizate, mai ales atunci când vine vorba de implant dentar Straumann.

Probabil că ați mai auzit de implanturile dentare. Acestea sunt rădăcini artificiale din titan sau ceramice care sunt inserate în os pentru a acționa ca rădăcini dentare. Aceste implanturi le permit oamenilor să mănânce, să vorbească, să zâmbească și să trăiască cu încredere.

Clinica noastră pune mare accent pe materialele folosite, mai ale pe calitatea lor tocmai de aceea am ales să folosim sistemul de implant dentar ceramic Straumann PURE în care avem mare încredere.

 

Implantul dentar doare?

Înainte de a demonta acest mit o să trecem succint prin revista etapele tratamentului cu implant dentar Straumann.

În urma consultului avut cu medicul implantolog se va stabili planul de tratament specific nevoilor fiecărui pacient. Inserarea implantului propriu zis se face în osul maxilar sub efectul anesteziei.

Materialul ceramic din care este făcul implantul dentar Straumann este biocompatibil cu țesutul uman ceea ce înseamnă ca se va integra perfect fără a fi respins de corp.

După aceste etape va urma o perioada de integrare a implantului de 4-6 luni, timp în care va fi montată o coroană provizorie.

 

Ce este important de reținut este faptul că dupa ce anestezia se va duce pacientul nu va simți niciun fel de discomfort, astfel putem raspunde clar și răspicat la întrebarea de mai sus că tratamentul cu implant dentar nu doare nici în momentul inserări nici după.

Dacă problema dinților lipsă vă afectează, medicii implantologi de la clinica stomatologică Artistic Dent sunt pregătiți să vă raspundă la toate întrebările pe care le aveți. Aceștia vor programa un consult amanunțit unde veți stabili impreuna planul de tratament în funcție de nevoile și bugetul dvs.

Pentru un zâmbet complet și cu aspect natural vă așteptăm în clinicile noastre din București pentru a ne ocupa împreună de noul dvs. aspect dentar.

 

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-stomatologica-artistic-dent-demonteaza-mitul-durerii-la-dentist