Clinica stomatologică Artistic Dent din București anunță Luna Porților Deschise în Ianuiarie

BUCURESTI - 20 ianuarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica dentara Artistic Dent din București anunță evenimentul Luna Porților Deschise, care va avea loc în perioada 1-31 Ianuarie.

implant dentar bucuresti

implant dentar bucuresti

În cadrul acestui eveniment, pacienții sunt invitați să se prezinte pentru o consultație gratuită de 15 minute, în care medicii clinicii vor evalua problemele dentare și vor oferi cele mai bune și sigure opțiuni de tratament.

 

Scopul acestui eveniment este de a oferi oportunitatea pacienților de a își îmbunătăți sănătatea dentară, într-un mediu confortabil și prietenos. Echipa noastră de medici specialiști în chirurgie dentară, implantologie, ortodontie și estetică dentară se va asigura că fiecare pacient primește atenție și informații personalizate.

 

Vă invităm să ne contactați pentru a rezerva o programare pentru consultația gratuită, sau pentru a afla mai multe despre serviciile noastre. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți un zâmbet sănătos și frumos.

 

Clinica dentara Artistic Dent din București se mandreste cu echipa sa de medici specialiști și tehnologiile moderne utilizate pentru a oferi pacienților cele mai bune servicii de îngrijire dentară.

Evenimentul Luna Porților Deschise este o oportunitate excelentă. Vă așteptăm cu drag să ne contactați pentru a rezerva o programare și pentru a vă alătura echipei noastre de pacienți mulțumiți.

 

Luna Porților Deschise, află mai multe!

 

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-stomatologica-artistic-dent-din-bucuresti-anunta-luna-portilor-deschise-in-ianuiarie