Clinica Stomatologică Artistic Dent: Experiența și calitatea în tratamentul cu implant dentar Straumann

BUCURESTI - 20 martie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica stomatologică Artistic Dent, cunoscută pentru profesionalismul și serviciile de înaltă calitate oferite pacienților săi, subliniază succesul tratamentelor cu implant dentar Straumann, disponibile în clinica lor de prestigiu.

Implant Dentar

Implant Dentar

 "Tratamentul cu implant dentar Straumann este alegerea ideală pentru pacienții care își doresc o soluție sigură și de durată în înlocuirea dinților lipsă. Artistic Dent se angajează să ofere tratamente de o înaltă calitate, iar parteneriatul nostru cu Straumann ne permite să îndeplinim această promisiune." 

Dr. Sorin Găgeanu

Clinica stomatologică Artistic Dent, cunoscută pentru profesionalismul și serviciile de înaltă calitate oferite pacienților săi, subliniază succesul tratamentelor cu implant dentar Straumann, disponibile în clinica lor de prestigiu.

 

Implantul dentar Straumann, lider mondial în domeniul implantologiei dentare, este recunoscut pentru durabilitatea și fiabilitatea sa excepțională. Echipa de specialiști de la Artistic Dent se mândrește cu experiența vastă în aplicarea acestei tehnologii avansate, oferind pacienților soluții estetice și funcționale personalizate.

 

Dr. Sorin Găgeanu, mentor al implantului Straumann în România, spune: "Tratamentul cu implant dentar Straumann este alegerea ideală pentru pacienții care își doresc o soluție sigură și de durată în înlocuirea dinților lipsă. Artistic Dent se angajează să ofere tratamente de o înaltă calitate, iar parteneriatul nostru cu Straumann ne permite să îndeplinim această promisiune."

 

Beneficiile implantului dentar Straumann includ:

- Biocompatibilitate excelentă: Materialele folosite în fabricarea implanturilor Straumann, precum titanul sau zirconia, asigură o integrare optimă cu țesutul osos și gingival.

- Tehnologie de ultimă generație: Straumann investește constant în cercetare și dezvoltare, îmbunătățind în mod continuu designul și performanța implanturilor dentare.

- Succes pe termen lung: Implanturile dentare Straumann prezintă rate de succes foarte ridicate, oferind pacienților rezultate stabile pe termen lung.

 

Pentru a afla mai multe despre tratamentul cu implant dentar Straumann și despre serviciile oferite de Clinica Stomatologică Artistic Dent, vă invităm la o consultație!

 

Contact:

Str. Maximilian Popper nr.45, sector 3, Bucuresti

0765.507.665

clinica@artistic-dent.ro

www.artistic-dent.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-stomatologica-artistic-dent-experienta-si-calitatea-in-tratamentul-cu-implant-dentar-straumann