Clinica stomatologica Etiquette Medical Center din Târgoviște recomandă purtarea aparatului dentar si la vârstă adultă

Targoviste - 24 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica stomatologica Etiquett Medical Center din Târgoviște a fost înființată în anul 2018 de către dr. Aida Pascale care se bucură de o experiență de peste 10 ani în domeniul stomatologiei. Dorința acestei clinici este de a le oferi pacienților o altfel de experiență la dentist, într-un mediu familiar, și un concept de tratament multidisciplinar, în care fiecare medic contribuie la asigurarea celor mai bune rezultate pentru pacient.

aparat dentar targoviste

aparat dentar targoviste

 Unele persoane, active din punct de vedere social, pot considera acest tratament ca o piedică în relaționarea cu cei din jur, gândindu-se că seriozitatea, autoritatea le poate fi subminată atunci când se prezintă cu aparatul dentar. Un lucru surprinzător pe care mulți adulți nu îl știu este că aparatul dentar poate fi făcut să arate foarte subtil și aproape invizibil cu ajutorul tehnologiei actuale. 

dr. Aida Pascale

Te-ai gândit vreodată la aparatul dentar la vârsta adultă? Este foarte posibil să-ți pui aparat dentar la vârstă înaintată și vrem să-ți spunem de ce.

Adulții care poartă aparat dentar pot avea dinți drepți, sănătoși și un zâmbet frumos. Tratamentul cu aparat dentar la adulți este adesea ocolit din cauza lipsei de informare corectă pe această temă. De cele mai multe ori, adulții se ghidează după o serie de idei preconcepute care sunt eronate, considerând că acest tratament ortodontic este realizat exclusiv în cazul copiilor și a adolescenților.

Nimic mai greșit!

 

Aparatul dentar Târgoviște poate fi soluția ideală, la orice vârstă, dacă te confrunți cu unele probleme dentare:

- Dinți înghesuiți, intercalați

- Dinți care au crescut într-o poziție incorectă

- Dificultăți masticatorii

- Alinierea greșită a maxilarului

- Dinți cu mari spațieri

 

Cum functionează?

 

Ortodonția este utilă la orice vârstă. Dacă vrei să înveți cum să zâmbești din nou cu încredere, atunci nu trebuie să ignori soluția oferită de tratamentul cu aparat dentar.

În cazul copiilor, acesta este folosit pentru ghidarea erupției dinților permanenți în poziția corectă, pentru a nu întâmpina viitoare probleme dentare, însă imperfecțiunile cauzate de alinierea incorectă a dinților poate fi corectată și la vârsta adultă.

Aparatul dentar Târgoviște funcționează prin aplicarea de forțe asupra dinților și împingerea lor în poziția corespunzătoare, pentru a îmbunătăți masticația, estetica, oferind rezultate permanente.

Aplicarea de forțe determină resorbția osului acolo unde acesta se află sub tensiune, presat de dinții care încearcă să se miște sub acțiunea aparatului.

Mai poate exista un motiv pentru care adulții resping să apeleze la tratamentul cu aparat dentar, anume însăși vârsta, considerând că procesul de modificare a dinților va dura mai mult timp. Acesta variază între 6 luni și 2 ani, pentru cazuri mai complexe.

 

Șansele sunt chiar mai mari la vârsta adultă!

 

Adulții au chiar mai multe șanse decât copiii sau adolescenții de a obține rezultate pozitive în urma tratamentului ortodontic, deoarece au maturitatea și disciplina necesare pentru a urma întocmai instrucțiunile primite de la medicul stomatolog.

Aparatul dentar mobil sau cel invizibil sunt ideale pentru aceste situații, putând fi îndepărtate, la fel ca în timpul meselor.

Pentru un zâmbet perfect, trebuie înlăturate aceste convingeri. Aparatul dentar Târgoviște poate aduce rezultatele visate indiferent de vârsta la care se alege acest tip de tratament. Singurul factor primordial, de care trebuie ținut cont, este sănătatea gingiilor și a osului care susține dinții.

 

Contact:

Calea Domnească 159, Târgoviște

0765 217 803

office@etiquettemed.ro

www.etiquettemed.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-stomatologica-etiquette-medical-center-din-targoviste-recomanda-purtarea-aparatului-dentar-si-la-varsta-adulta