Clinica stomatologică Identify Baia Mare lansează sfaturile de îngrijire a implantului dentar acasă în doar 5 minute

Baia Mare - 23 decembrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implantul dentar este cea mai inovativă invenție în materie de restaurari dentare pe care omenirea a putut să o creeze.

implant dentar baia mare

implant dentar baia mare

 Medicii implantologi de excepție din clinica stomatologică Identify, vă recomandă să nu amânați în mod nejustificat unicul tratament care vă poate readuce zâmbetul pe buze din cauza unor lucruri înțelese greșit.  

Dr. Tudor Cristian Coroș, medic în cadrul clinicii Identify Baia Mare

Acesta înlocuiește si restabilește funcțiile normale ale dintelui pierdut, atât cele funcționale cât și cele estetice, printre care amintim:

- Împiedica resorbția gingivală

- Redă estetica zâmbetului

- Împiedică resorbția osoasă

- Îmbunătățește masticația

- Redă calitatea lingvistică a cuvintelor pronunțate

- Împiedică migrarea dinților învecinați

 

Această rădăcină artificială numită și implant dentar Baia Mare se inserează în osul maxilar cu ajutorul anesteziei, astfel încât nu veți simți niciun disconfort în procesul de restaurare dentară.

Partea cea mai grea și anume inserarea propriu zisă este executată de către medicii stomatologi cu pregătire suplimentară în implantologie, rămânând ca partea simplă să o faceți dvs. acasă în fiecare zi și anume să îngrijiți corect și corespunzâtor lucrarea.

 

Sfaturile medicilor despre cum să aveți grijă de implantul dentar acasă

 

Folosiți produsele de igienizare corecte

Igiena orală este cel mai important pas în menținerea sănătăți implantului dentar Baia Mare acasă. Produsele de igienă orală trebuie să fie potrivite nevoilor dinților și gingiilor dvs. De exemplu, dacă vă știți ca o persoană cu gingii sensibile puteți opta pentru o periuță de dinți cu peri moi și o pastă de dinți care să conțină fluor pentru a prevenii depunerile de tartru și cariile.

 

Asigurați-vă că executați un periaj corect

Periajul este o procedură ce nu trebuie să lipsească din tabieturile nimănui. Asigurați-vă că faceți acest lucru de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara sau după fiecare masă daca aveți această posibilitate. Pregătește periuța de dinți prin a o umezi și a aplica o cantitate potrivită de pastă aleasă conform indicațiilor medicului tău implantolog.

Începeți printr-un ansamblu de mișcări de la măselele superioare din spate din partea stângă și mergeți în direcția acelor de ceasornic. Important este să puneți periuța la baza dintelui și să trageți în jos pentru a nu împinge resturile alimentare sub gingie. Folosiți mișcări scurte de 5-10 secunde pe fiecare dinte în parte.

 

Folosiți apa de gură

Pentru un plus de prospețime și un agent ce previne depunerile de tartru și cariile, este indicat să vă clatiți gura cu apa special concepută, de cel puțin 2 ori pe zi, dupa fiecare periaj sau ori de câte ori vă simțiți respirația urât mirositoare.

 

Evitați alimentele sau băuturile prea fierbinți

Tratamentul cu implant dentar Baia Mare este un dispozitiv cu rădăcină metalică din titan, material ce reține căldura mai mult decât orice alt organ cu țesut moale de origine umană.

Atunci când consumați lichide prea fierbinți sau alimente rău încalzite toată căldura se va refugia în interiorul implantului dentar și se va elibera în osul receptor, agreând astfel prin ardere celulele din stratul de suprafață, adică gingia.

Există o regulă simplă impusă de orice medic stomatolog, dacă recipientul din care urmează să beți/ mâncați nu poate fi atins cu mâna nu beți/ mâncați până nu se răcește.

 

Puteți solicita oricând o programare în cabinetele noastre pentru a fi informat în mod corect despre tot ce presupune tratamentul cu implant dentar Baia Mare. Vă așteptăm cu drag pentru o programare!

 

 

Contact:

str. Progresului, nr. 2A, Baia Mare - 0362 424 228

Bdul. Republicii, nr. 22, Baia Mare - 0737 532 022

str. Tineretului, nr. 9 - 11, Târgu Lăpuș - 0746 906 368

office@dentify.ro

www.dentify.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-stomatologica-identify-baia-mare-lanseaza-sfaturile-de-ingrijire-a-implantului-dentar-acasa-in-doar-5-minute