Clinica stomatologică Katta Dental Care oferă soluții de înlocuire a dinților cu implant dentar

BUCURESTI - 20 martie 2023

Comunicat tip General in Sanatate

Clinica stomatologică Katta Dental Care, unul dintre liderii în domeniul stomatologiei din București, oferă acum soluții eficiente de înlocuire a dinților lipsă cu ajutorul implanturilor dentare. Această tehnică modernă și sigură de înlocuire a dinților este disponibilă acum în cadrul clinicii noastre, pentru a îmbunătăți estetica și funcționalitatea danturii pacienților noștri.

implant dentar

implant dentar

 "Implanturile dentare sunt o soluție excelentă pentru pacienții noștri care doresc să înlocuiască dinții lipsă. În cadrul clinicii noastre, oferim proceduri sigure și eficiente pentru inserarea implanturilor dentare, pentru a îmbunătăți aspectul estetic și funcționalitatea danturii pacienților noștri. Ne concentrăm pe oferirea unor tratamente personalizate și confortabile, astfel încât fiecare pacient să primească cea mai bună îngrijire stomatologică." 

Dr. Katta Mahmoud

Clinica stomatologică Katta Dental Care, unul dintre liderii în domeniul stomatologiei din București, oferă acum soluții eficiente de înlocuire a dinților lipsă cu ajutorul implanturilor dentare. Această tehnică modernă și sigură de înlocuire a dinților este disponibilă acum în cadrul clinicii noastre, pentru a îmbunătăți estetica și funcționalitatea danturii pacienților noștri.

 

Implanturile dentare sunt o soluție durabilă și confortabilă pentru pacienții care au pierdut unul sau mai mulți dinți. Acestea constau dintr-un șurub de titan, care este plasat în osul maxilar și care imită rădăcina unui dinte natural. Pe acest șurub se atașează apoi o coroană dentară, care se aseamănă cu dinții naturali și oferă pacienților o funcționalitate excelentă și un aspect estetic deosebit.

 

Procedura de inserare a implantului dentar se realizează sub anestezie locală și este, de obicei, nedureroasă. După inserarea șurubului, este necesară o perioadă de aproximativ trei luni pentru ca acesta să se integreze în osul maxilar. După această perioadă, coroana dentară este atașată de implant, oferind pacientului o dantură completă și funcțională.

 

Clinica stomatologică Katta Dental Care oferă o gamă largă de opțiuni pentru implanturile dentare, inclusiv implanturi dentare mini-invasive și implanturi dentare fără durere. Aceste opțiuni pot fi discutate cu medicul stomatolog în cadrul unei consultații inițiale gratuite, pentru a alege cea mai potrivită soluție pentru fiecare pacient în parte.

 

Dr. Katta Mahmoud, fondatorul clinicii, afirmă: "Implanturile dentare sunt o soluție excelentă pentru pacienții noștri care doresc să înlocuiască dinții lipsă. În cadrul clinicii noastre, oferim proceduri sigure și eficiente pentru inserarea implanturilor dentare, pentru a îmbunătăți aspectul estetic și funcționalitatea danturii pacienților noștri. Ne concentrăm pe oferirea unor tratamente personalizate și confortabile, astfel încât fiecare pacient să primească cea mai bună îngrijire stomatologică."

 

Pentru mai multe informații despre implanturile dentare și procedurile disponibile la Clinica stomatologică Katta Dental Care, pacienții sunt invitați să viziteze site-ul nostru web sau să ne contacteze direct pentru o programare la consultație.

 

Contact:

Strada Cornisei, nr.8, parter, scara E, ap 3, Slatina.

0766 482 049

office@drkatta.ro

www.drkatta.ro

Despre Marketnet Social Media

MarketDent este agentia de marketing care ofera solutii complete menite sa ajute clinica ta stomatologica in functie de stadiul in care se afla.

In acest sens venim cu 4 planuri:

Go Faster: Pentru Cabinetele Stomatologice care sunt la inceput de drum

Be Stronger: Pentru Cabinetele Stomatologice care vor sa se diferentieze

Play Bigger: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa treaca la urmatorul nivel

Total Domination: Pentru Clinicile Stomatologice care doresc sa fie nr. 1 pe piata

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/marketnet-social-media/clinica-stomatologica-katta-dental-care-ofera-solutii-de-inlocuire-a-dintilor-cu-implant-dentar